Årets sommarpratare

4:03 3 Jun 2014
Idag så presenterades årets sommarpratare på Sveriges Radio. Kul, även om jag trodde att det först var ett misstag att jag själv inte stod med på listan. Såhär känner jag kring några av sommarpratarna:
 

Sanna Nielsen 22 juni: Tror inte det kommer vara något prat. Bara alla hennes låtar som någon gång har varit med i Melodifestivalen. Uppskattad speltid: 36 timmar.

Marianne Bernadotte 15 juli: Om man inte kunde få någon ur kungafamiljen, så får man nöja sig med någon som iallafall har samma efternamn och som jobbar som ”hedersdoktor”.

Caroline Winberg 30 juli: Yes, ännu en svensk som bor i New York! Så himla intressant och unikt. Wow! Personligen så känner jag att det inte har bor någon rolig svensk i New York sedan Gunilla Persson flyttade till L.A.

Gunhild Carling 13 augusti: Gunhild kommer förmodligen att prata mest om hur det var att vara med i Let’s Dance i år utan att någon vet vem man är?

Loa Falkman 16 augusti: En gripande berättelse om att ha en sångröst som ingen någonsin kommer ta seriöst.

Kände inte igen knappt hälften av namnen på sommarpratarna, och då är jag ändå en sån som plöjer dagstidningar lika intensivt som hästar bajsar. Tråkigt! Det säger ju sig självt att man måste vara kändis för att ha en bra historia på lager, det vet ju alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG