Midsommarkrans med bladlöss

9:01 20 Jun 2014

Är på väg till ”landet” nu för att jag i ett svagt ögonblick för några veckor sen beslutade mig för att ”vara ledig i midsommar” och hitta mig själv sådär som jag har sett på Instagram att folk gör. Hittills så går det ”sådär”. Främst för att jag får andnöd när jag inte befinner mig i en tätort, och ångesten blev inte direkt bättre när jag fick reda på att min goda vän E-Type blev attackerad av en grävling häromdagen. Så går det när man inte bor i stan! I och för sig så bor det köttätande råttor i mitt trapphus, men ändå. 

Jag är iallafall på väg till Ockelbo. Sitter på tåget nu och minglar lite i bistron. Många härliga möten. Prinsessan Estelle kommer också vara på plats under kvällen. Har lovat att inte berätta några detaljer om vad vi ska göra eftersom hon har uttryckt en önskan om ett privat firande i år, men jag kan iallafall säga att det kommer bli mycket skratt och glada upptåg som vanligt. 

Jag ska faktiskt bara vara med släkten. Ha en liten ”Meet & greet” som Eric Saade brukar ha med fansen, med skillnaden att jag inte tar betalt för det. Snart är det dags att binda en lövkrans, sätta den på huvudet och bjuda bladlössen på en ordentlig buffé i mitt hår. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer