Mina föräldrar är här…

11:16 30 Jun 2014

Idag så kommer mina föräldrar till Stockholm! De ba ”SURPRISE, vi ska bo på ett hotell några hundra meter från dig så vi kan umgås hela tiden!” och man ba AMEN GUD VAD KUL! Sitter på jobbet och gömmer mig just nu.

Ikväll kommer kanske min största dröm om att dricka vin i finaste Solna Centrum äntligen att gå i uppfyllelse? Hoppas mamma checkar in mig på Facebook också och hittar på en egen plats (t.ex ”Maggans o Roffes mys altan” ) sådär som vuxna brukar göra. 

Har panikstädat ALLT hemma nu så att det ser ut som ett själlöst inredningsmagasin utan någon personlighet. Sån är jag! *poserar stolt inför Sköna Hems fotograf*. Snor dessutom med lite frukt från jobbet och lägger i en skål så att de ska tro jag brukar köpa hem sånt. Har lagt en burk matjessill i kylen också för att göra pappa stolt. Nu är jag redo!

Tror att vi ska följa Filippa Reinfeldts stockholmstips ikväll och göra något galet som att t.ex sitta på en bänk. Vi får se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg