Smörgåstårtans dag

1:51 7 Jun 2014

Missade tydligen ”Smörgåstårtans dag” igår. Varför var det ingen som sa något till mig? Istället satt jag i lunchrummet och åt någon torr pasta och såg dum ut. Vissa kanske först och främst ser smörgåstårta som något ätbart, men jag tror att det skulle fungera jättebra som ansiktsmask också. Det är bara att sänka ner ansiktet i tårtan och smeta ut den i ansiktet. Ett tjockt lager majonnäs som man applicerar över hela pannan, lite räkor som ger den där fräscha havskänslan man så gärna vill åt och så till sist ett par gurkor över ögonen. Jättehärligt!

Allvarligt talat så funderar jag på att beställa en jättestor smörgåstårta på Ica Maxi för typ 500 spänn och sen äta enbart den i en hel vecka till frukost, lunch och middag. Det skulle faktiskt vara både billigt, praktiskt och bekvämt. Man kunde låta den stå i kylen och ta fram den varje gång som man blir sugen. Tror att jag ska göra det faktiskt. Ska gå till Ica Maxi och ljuga som en häst och bah ”Ja ni vet, släkten kommer över på examensfest så då måste man ju ge dem mat!” och sen äta upp ALLT själv. 

En kommentar | “Smörgåstårtans dag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. EmmaJ skriver:

    Min bror gjorde så en gång. Fast med en familjepizza, en pizzeria gjorde så sjukt stor pizza så man fick ställa den på högkant för att få in den i trapphuset. Dock räckte den nog inte hela veckan. Synd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg