Gunilla Persson dejtar

6:32 18 Jul 2014

Nu när det bara går repriser på teve, så kan man iallafall trösta sig med att Gunilla Persson håller på att spela in ett eget dejtingprogram som vi kommer kunna njuta av senare. Hennes dementa mamma Iris är såklart också inblandad i planerna. Såhär säger Gunilla om sitt nya program: 

Mamma kan komma med väldigt intelligenta uttalanden ibland trots att hon är dement. Man kan inte lura bebisar, djur, eller dementa. De har ett sjätte sinne som är mer utvecklat än hos någon annan. Mamma kom med på en dejt en gång” 

Jag vet inte, men jag skulle inte ta kärleksråd från bebisar, djur och dementa. Jag kan faktiskt sträcka mig till att påstå det är direkt olämpligt. Bebisar kan ju börja suga på vilken tutte som helst utan någon vidare eftertanke. 

Tror faktiskt det är bättre att lyssna på sig själv och sitt eget hjärta istället, alternativt prata med någon som är vid medvetande om man absolut vill ha en second opinion. Men men. Jag är ju också singel, så man borde förmodligen inte lyssna på mig heller när det gäller kärlek. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer