Kostråd

10:40 5 Jul 2014

Här kommer jag med ett härligt kostråd! Jag har gått på ”naughty forties”-dieten hur länge som helst nu! Mycket stavgång, mörk choklad och skvaller med bästa väninnorna medan vi dippar morotsstavar i en riktigt fet holiday-dip. Man RASAR i vikt som folk gör på löpsedlar. Jag och mina bästa vänner Nettan och Kattis älskar den! 

Snart så ska jag prova på ”Fab fifties”-dieten också. Den är perfekt för långa, stela middagar när barnen har flyttat hemifrån och man funderar på att skilja sig från sin man eftersom man inte har någonting gemensamt längre. Så mycket livskris på en enda tallrik, och endast 350 kalorier per portion! Perfekt.

Själv så låg jag och cleansade i solen i fem timmar igår som en utmärglad kossa och förlorade MINST två kilo eftersom jag svettades så mycket. Efteråt så var jag tvungen att kompensera genom att slänga i mig ett halvt kilo pad thai. Man kunde knappt se var mitt ansikte slutade och var tallriken började. Har inte känt sån samhörighet på länge. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG