Möjligheternas kort

11:30 13 Jul 2014

Ibland är det svårt att komma på något att ge bort om någon fyller år. Då är det tur att ICAs presentkort finns, med dess slogan ”en gåva som passar alla”. Det är ju faktiskt svårt att förneka. Perfekt om man är en feeder med dålig fantasi. Man ba ”gumman vår vänskap betyder allt för mig, unna dig lite vetemjöl nu, det är du värd!”. Tänkte ta en bättre bild där man faktiskt ser vad som står på kortet istället för att smygfota med darrig hand inför sur kassörska, men man vill ju inte vara freaket som går runt i mataffären och tar bilder på konstiga saker. Ba ”hejhej jag är livsmedelsinspektör”. Tur att folk inte läser den här bloggen för de vackra bildernas skull.

En kommentar | “Möjligheternas kort”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tina skriver:

    Haha, skulle seriöst bli sjukt glad för ett presentkort på ICA. Jag menar Maxi har ju typ ALLT. Man börjar vid skönhetsavdelningen och köper ett nagellack. Fortsätter till charken och unnar mig något gott och efter det till gooodiset. När jag är klar går jag till ”Fast Food” och köper korv.

    Kramis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG