Spara nu!

11:43 8 Jul 2014

Jag jobbar hela sommaren. Sitter på kontoret och svettas som en ost på brunch och luktar lite illa. Försöker därför boka en härlig getaway till Italien i september. Tänkte hälsa på mina älskare och känna mig lite levande som folk gör i Coca Cola-reklamer. Det går ”sådär”. Har aldrig varit mer provocerad i hela mitt liv över hotellpriser i Florens som jag är just nu, OCH DET SÄGER EN HEL DEL!!!

Vill bo på ett ”boutiquehotell”? Har ingen aning om vad det är för något men det låter så lyxigt och ängsligt att jag måste lägga ner en månadslön på det. Man ba ”oj vilket fint hotell” och de ba ”ursäkta men det är faktiskt ett BOUTIQUEHOTELL, det är precis som ett vanligt hotell fast 30% dyrare och inhyst i en gammal cykelfabrik med ekologiska tvålar på rummet” 

Jaja. 26979:- är ju ett superbra pris om man är Charlotte Perrelli och hennes man. Men inte annars. Måste hitta något annat. 

Känns ändå bra att jobba hela sommaren. Sen när ni alla är tillbaka på era tråkiga jobb och meningslösa praktikplatser så packar jag fejk-Louis Vuitton-weekendbagen och ba HEJDÅ. Drömmen! 

Svamlar bara nu. Det här är värre än när Carola talade i tungor! Men om ni har något bra tips på var jag kan åka någonstans kring Medelhavet i september så SÄG TILL!!! Gillar snygga killar och dramatiska landskap. Gärna i kombination. 

6 kommentarer | “Spara nu!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amelie skriver:

    Franska rivieran såklart! Asnajs i september.

  2. shark skriver:

    Våga couchsurfa…. och spara massa cash$$$ :)

  3. Ella skriver:

    San Sebastián i norra Spanien!! Fantastiskt vackert, barer i överflöd, åååhsågod mat och heta, spanska surfare. Mmmm….

  4. Lisa skriver:

    Håller med tidigare kommentar! Nice. Inte så dyrt som man kan tro, lagom stort, nära havet, fina utflykter, snygga fransmän.

  5. Isa skriver:

    Kroatien!! Jag var där i oktober och höll på att svettas bort. Skippa Zagreb och håll dig vid kusten. Är dock osäker på gayvänligheten men tror att den kan vara ok.

  6. Z6 skriver:

    I just wanted to let you know that what you do really affects peoples lives and that people – like me – truly appreciate it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer