Vem där?

11:33 2 Jul 2014

Dagar som denna så kan jag verkligen sakna mitt gamla favoritspel ”VEM DÄR”? Spelet som har allt! Mystik, spänning, utseendefixering och snygga killar som heter typ ”Bernard”? Allt som gör livet värt att leva alltså. Vem vet vad som hade hänt om jag inte spelat ”Vem där?” varje dag under fem års tid? Kanske hade jag inte varit ett utseendefixerat tomt skal till människa då!

7 kommentarer | “Vem där?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sonja skriver:

    Jag hade den gamla versionen av spelet, sen fick barnen den mer *uppdaterade* versionen härom året. Och då har de tagit många av de gamla ansiktena, men gjort ANSIKTSLYFT. Ja du hörde rätt! De har uppdaterat ansiktena, snävat åt, ändrat lite! :( Och Bill hade de tagit bort helt och hållet! Så nu finns det inte ett enda huvud med perfekt ägg-form.

  2. Sonja skriver:

    JAG SAKNAR BILL [img]http://spvul.files.wordpress.com/2012/06/wpid-shot_1338664365653.jpg[/img]

  3. Sonja skriver:

    Är det bara jag eller ser det ut som att Sten Nordin är en del av ”Vem där” ??

    [img]http://s27.postimg.org/opeljzntf/vem_d_r.jpg[/img]

  4. Ida skriver:

    Kommer ihåg att jag alltid ville vara Maria för fick man någon ”ful” så kände man sig lätt misslyckad. Ahh, ljuva livet som barn!

  5. Hej Sonja skriver:

    I den nya upplagan av ”Vem där” får man välja själv vem man vill vara, man plockar inget kort ur en hög. Det kommer med både plus och minus. *överengagerad i ämnet*

  6. Littlepee skriver:

    Shit, jag pratade om Bill senast igår! Han har etsat sig fast i minnet.. :( Kommer dock inte ihåg nån mer.. Kanske lika bra!

  7. Razmuz skriver:

    Hej alla läsare. Det är jag som är Bill, personen bakom Bill i spelet du skrivit om. Det är alltså mitt utseende som du försöker göra dig rolig på, och få bloggläsare. Du verkar ha en gnaksa skev människosyn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG