Blondinbellas astma

7:22 14 Aug 2014

”Det jag älskar med vår övervåning är just hotellkänslan med heltäckningsmatta. Den är allergianpassad och jag har lättare att andas med min astma här än i vår gamla sekelskifteslägenhet där det var svårt att få bort allt damm mellan träplankorna”

Ja, Blondinbella har det verkligen inte lätt. Hatar när man blir alldeles hostig av sin sekelskifteslägenhet i Stockholms innerstad på grund av allt damm som hinner samlas mellan gångerna då städerskan kommer. Hopplöst! Det låter som en riktig dödsfälla om ni frågar mig. Tur att hon flyttade därifrån innan det var för sent. 

Nu bor hon tack och lov i en 50-talslägenhet med ”hotellkänsla” på Kungsholmen. Skönt att det löste sig innan någon hann råka illa ut. Förmodligen så kommer hon börja kalla vardagsrummet för ”lounge” inom en snar framtid. Känns lite lyxigare så. 

Lägenheten på Kungsholmen är på 112 kvadrat och är perfekt om man har familj, men som tur är så kan de köpa vinden ovanför lägenheten och bygga ut om de skulle känna för det. Det måste kännas skönt att veta! 

2 kommentarer | “Blondinbellas astma”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hehe skriver:

    Och du är inte bitter :-p

  2. Jeanna skriver:

    Kan förstå det med astman, och skulle inte heller tacka nej till en sån lägenhet. Meen.. sättet hon beskriver den på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG