En helg på landet

8:33 3 Aug 2014

Jag har haft en divahelg på landet med min familj. Baginboxvinet har ständigt porlat i bakgrunden som en rogivande fjällbäck och mamma har gett mig sina bästa strandtips (göm alltid magen innanför trosan). En lärdom för livet! För det mesta har jag bara legat under en ek som en fet kossa och läst Svensk Damtidning. Kvällarna har spenderats med en burk bearnaise och ett dött djur på grillen. 

Självklart så hann jag också med att gå på ett mingel i hästhagen! Jag behöver inte vara på Mälarpaviljongen för att träffa brunstiga hingstar. Det bjöds bland annat på vått gräs från ängen (både hälsosamt och näringsrikt) och en hel del hö såklart. På bilden ovan poserar min syrra med den lokala societeten i en smakfull kreation från Ginatricots höstkollektion 2011. Hästskorna kommer från senaste Jimmy Choo-kollektionen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer