Robinson Love Edition

10:46 23 Aug 2014

Nu är det äntligen klart! TV4 har precis offentliggjort att de ska göra en ny Robinson-säsong där enbart singlar mellan 20-40 får vara med. Inga fler gnälliga gubbar som är vana med att kvinnorna ska göra saker åt dem, och inga störiga mammor som bryter ihop för att de saknar sina barn som de i ett svagt ögonblick lämnade hemma i Sverige för att på rekordsnabb tid gå ner 15 kilo och få tillbaka kroppen de hade innan de födde. Nu blir det enbart härliga singlar som inte höll måttet för Paradise Hotel! 

Jag ÄLSKAR den här idén! Det är oundvikligt att dra paralleller till Paradise Hotel, men jag tror det här kommer bli ännu roligare. Här är några anledningar: 

1: ALLA kommer vara äckliga och oduschade. Ja, här kommer det fan inte finnas vax till håret och body lotion med doft av mango. Det kommer osa svett och kroppshåret kommer VÄLLA ut från bikinitrosorna och kalsongerna. 

2: Deltagarna kommer vara griniga, frustrerade och visa sig från sina sämsta sidor. Nice! Hoppas på många raseriutbrott och ilskesex under palmerna. 

3: Folk kommer göra ogenomtänkta saker eftersom de är hungriga och inte kan tänka klart. Behöver jag ens säga något? Själv så blir jag riktigt gnällig och ballar ur om jag inte äter något på tre timmar, tänk er då hur det skulle kännas att inte äta något på TRE DAGAR. Då behöver man inte någon alkohol för att balla ur. 

4: Interna splittringar inom gruppen. 20-40 år är ett rätt stort åldersspann. De äldsta deltagarna skulle lätt kunna vara föräldrar till de yngsta. Kommer någon få en daddy, och kommer snyggaste milfen att lyckas snärja 20-åriga hunken med mommy issues? Eller kommer alla börja bråka som en familj på chartersemester? 

5: Större och farligare riskmoment.  I Paradise Hotel så oroar man sig över att bli spritfet och inte få åka på barturné med Samir när man kommer hem. I Robinson så oroar man sig för att dö i malaria och inte komma hem över huvud taget.

Serien spelas in i Kambodja, ett av världens kanske minst romantiska länder. Namnet på programmet blir ”Robinson Love Edition”. Oklart när det blir premiär eftersom de inte ens har börjat casta deltagare, men jag vill se på programmet NU!!! Skicka dit de första bästa ni hittar och strunta i vaccinationerna och kör! 

2 kommentarer | “Robinson Love Edition”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sigg skriver:

    Du kanske rent av ska SÖKA?;D

  2. Lisa - MondoCane skriver:

    Jag minns ett program jag kollade på för flera år sedan som hette celebrity love island. Där åkte ”kändisar” (Rebecka Loos var mest känd, hon hade ju precis legat med halva Posh-Becks och hade inte runkat av den där grisen ännu) till en ö och fick sprit och badkläder, så låg alla med varandra i en stuga som jag tror hette the Love Shack. I vilket fall fanns det en kort, otrevlig liten kille som skrämde alla tjejer eftersom han var så full och aggressiv och gick till attack ibland. Jag tror de spelade på det som en rätt rolig grej eftersom kameror fanns med så alla visste att han inte kunde döda någon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg