Alliansen sätter upp musikal

9:14 15 Sep 2014

Nu kanske ni trodde att ni skulle få läsa ett ”Idag vaknar vi upp i ett kallare Sverige”-inlägg blablabla men jag orkar inte skriva det. Tror att det räcker med att resten av alla bloggare och tidningskrönikörer i hela Sverige gör det. Kom med något nytt! Ni som vill läsa domedagsinlägg om samtiden får välja något annat forum än den här bloggen. 

Här rullar allt på som vanligt. Jag sitter och funderar på vad Alliansen borde göra nu när de inte längre kan styra landet? Den bästa idén jag kommit på hittills är att de sätter upp en musikal på Göta Lejon om sina åtta år vid makten. Den skulle t.ex. kunna vara inspirerad av Mamma Mia! Nedan kommer några förslag på låtar!

Anders Borg sjunger ”Money money money”Anders har kämpat och kämpat och behållit statsfinanserna i ett sunt skick, ”but still there never seems to be a single penny left for me”. Han hade ju inte ens råd att klippa sig under de första fyra åren.

Annie Lööf sjunger ”Our last summer”: Annie tänker tillbaka på sin sista sommar tillsammans med härliga Alliansen och alla tokerier som de hittade på tillsammans. 

Fredrik Reinfeldt sjunger ”Slipping through my fingers”: Slipping through my fingers syftar alltså på regeringsmakten som glider honom ur händerna.

Göran Hägglund sjunger ”SOS”. Where are those happy days where we had bra opinionssiffror, they seem so hard to find?”. Göran Hägglund tänker tillbaka på en svunnen tid.

Hela Alliansen sjunger ”The winner takes it all” tillsammans: En riktig mäktig slutscen där Jan Björklund skriker förtvivlat precis som Meryl Streep gjorde i musikalen. 

När ridån går ner och man tror att det är slut så rusar Stefan Löfvén in och KNUFFAR bort Annie Lööf och sjunger ”Take a chance on me”. 

Vad tror ni? Jag tror att den musikalen skulle kunna gå för fulla hus under hela hösten. Vem fixar? Ser knappt någon skillnad på Alliansen och ABBA ändå. 

6 kommentarer | “Alliansen sätter upp musikal”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hanna skriver:

  Precis det här som behövdes för att pigga upp flödet idag, tack!!!

 2. Hanna skriver:

  Hej här kommer jag och kommenterar igen! Den här gången tänkte jag fråga om du vet var coopdrottningen har tagit vägen? Helt borta från Twitter, ju :(

  (Och en till grej; ASCOOLT att din blogg är första träff när man googlar ”frans”. Speciellt med tanke på att det är både ett substantiv och ett namn!)

 3. Frans skriver:

  HAHA så jävla sjukt! Men hon finns kvar och heter @kassadrottning ju!!!

 4. Maria R skriver:

  Åh satan i gatan vad roligt!!! Precis vad som behövs idag <3

  Jag tänker mig också att Jonas Sjöstedt hoppar in en sväng och riktar en smäktande version av Sam Smiths Stay With Me till Löfven, i ett sista desperat försök att få vara med att leka.

 5. Chips&Choklad skriver:

  Halle-fucking-luja, vi hade sett den på EN gång. Och betalat dyra pengar.

 6. Jennyfer skriver:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg