Kate Middletons våldsamma kräkningar

3:30 9 Sep 2014

Kate Middleton och Prins William väntar sitt andra barn! Eller ja, det är ju Kate som tvingas kånka runt på fostret medan de åker jorden runt och låtsas vara intresserade av olika studiebesök som drottning Elizabeth inte orkar gå på själv. Sedan tidigare så har de härliga George som ni kan se på bilden ovan, men nu är det alltså dags för ännu ett barn som Estelle kan gifta sig med i framtiden! 

Nu önskar jag ju att jag kunde konstatera att allt är frid och fröjd på brittiska hovet, men tyvärr. Kate ligger bara hemma och spyr hela dagarna. Våldsamma kräkningar upp till 30 gånger om dagen till och med. 

Typiskt va? Den genomsnittliga kändisgraviditeten verkar ju bestå av att allt är FULLKOMLIGT FANTASTISKT OCH JÄTTEMYSIGT. Vanity Fair eller People Magazine kommer förbi och tar lite konstnärliga nakenbilder i svartvitt på när kvinnan poserar med magen, och i intervjuer pratar man om hur härligt det är att bara gå runt hemma och äta dyr ekologisk glass hela dagarna. Alla kändisar utom Kate Middleton verkar ha en sån graviditet. 

Jag hade verkligen unnat Kate en härlig Vanity Fair-graviditet, men jag antar att alla inte kan ha det lika lätt som Blondinbella och tycka att förlossningar känns som en orgasm. Tråkigt! 

Hoppas att du kryar på dig Kate om du läser detta! Jag skickar styrkekramar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg