RECAP – Anna Books natt i spökhuset

7:34 30 Okt 2014

Alldeles nyss avslutades Aftonbladets tolv timmar långa livestream från spökhuset där Anna Book, Kissie och Samir har tillbringat hela natten. Det var tolv timmar fyllda av många starka, bärande berättelser som jag tyvärr inte orkade följa speciellt länge. Jag hann dock se litegrann, och här kommer några höjdpunkter från det jag fick bevittna. Det här var en natts sömn som jag aldrig får tillbaka!

18:44: Kissies bror Peter 08 och Anna Books dotter Felicia diskuterade sina förväntningar på kvällen i en studio i Stockholm. Felicia berättade att Anna Book tror på spöken i sitt hem och att hon brukar ”höra saker hemma”.

18:52: Deltagarna går in i spökhuset. Anna Book konstaterar att hon ”tror på andar, men inte spöken” och berättade att det hon är mest rädd för är om hon går på toa och dörren inte går att öppna. Sen berättade hon att hon ska göra toastmackor till Samir och Kissie.

19:18: VAR ÄR KÖKET???”.

20:12: Anna Book bryter ihop för att det inte finns någon mjölk i spökhuset. ”Men vafaaaan det var det här jag frågade om”, ”Näää allvarligt”, ”På riktigt, jag går ut och går till en affär”, ”JAG GÅR!!!”, ”Jag måste ha MJÖLK!!!”, ”NÄ MEN JAG VILL HA DET!!!”.

20:30: Samir kallar Anna Book för ”Anna Böcker”.

20:58: EN ANDE PUTTAR ANNA BOOK!!! Anna ”svär på sina barn och två systrar” att det hände.

21:01: NÅGON PRATAR PÅ NEDERVÅNINGEN!!!

21:02: Deltagarna ska gå upp på vinden. Det var på väg upp dit som Anna blev puttad av en ande.

21:30: Kissie konstaterar att ”vi borde fått vapen”.

21:32: Anna Book är helt säker på att hon sett ”en skugga”.

21:35: Anna Book hörde att moraklockan skulle slå innan den faktiskt gjorde det. ”Det var sjukt!”.

21:37: ANNA BOOK SER NÅGON!!! Konstaterar att det måste vara ”Märta”, pigan på prästgården som kräktes upp sitt eget spädbarn (?) en gång på 1800-talet.

21:39: Anna Book svär på sin familj igen.

21:52: Deltagarna leker ”Anden i glaset”. Samir är rädd för att en ande ska följa med honom hem.

23:00:  Det brittiska mediumet Terry är på plats. Anna Book går in i ett rum och blir nästan omedelbart BESATT AV EN ANDE! ”Jag är orolig. Jag är helt torr i munnen. Mitt hjärta bara rusar. Det känns inte som jag. Jag kan inte gå”. Kissie blir rädd för att Anna Book ska äta upp henne i trans, och säger sedan att hon VÄGRAR stanna om Anna Book ska bli som Exorcisten. Terry räddar sedan Anna Book så att anden lämnar hennes kropp. ”Tell her you’ve understood her”. ”If she goes into you any more she is going to take you over. ”You’ve understood her”. ”Tell her to step back”. Vålnaden tar ett steg tillbaka. Anna Book kan gå igen.

05:30: Min klocka ringer. Jag slår på livestreamen (som fortfarande pågår) igen.

06:22: Anna Book får kontakt med sin döda mor.

06:28: Anna Book konstaterar återigen att hon fått bra kontakt med ”Märta”, pigan som kräktes upp sitt eget spädbarn en gång på 1800-talet.

06:40: Jag åker till jobbet ärrad för livet.

4 kommentarer | “RECAP – Anna Books natt i spökhuset”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jennifer skriver:
  2. Bilen skriver:

    HAHA skön beskrivning. Jag tittade omrking 4 timmar, från kl 22 till 02..Tyckte att det var riktigt underhållande, man fick många gapskratt.

  3. perre skriver:

    Jag läste fel, ”en ande pruttar på Anna Book”. Inga konstigheter.

  4. linda skriver:

    haaghahagahahahHAHAHAHHAAHHA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer