Tour de Frans – Facit

8:25 18 Okt 2014

Jag älskade Nice. Såklart. Som ni märker så älskar mitt semesterjag att vara med på hoppbilder. Det är så jag vill minnas hela resan. Egentligen så ville jag bara hitta en fransk sugardaddy och stanna kvar där resten av livet, men jag var ju där med min familj och de hade väl förmodligen undrat var jag tog vägen någonstans. Eller? Kan iallafall rekommendera Nice till VEM SOM HELST som gillar utsikter, pensionärer, gamla stadskärnor och dyrt vin. Har aldrig sett så många incheckade gångkäppar på ett och samma plan som när jag åkte dit! Trodde att vi skulle behöva nödlanda för att någon fick en stroke minst en gång i timmen.

Nu har jag sett Nice, Madrid och Barcelona på tre veckor under min Tour de Frans och känner såhär:

Barcelona: SÅ bra stad! Förmodligen min favorit eftersom *allt* finns. Skulle SÅ kunna flytta dit och hitta mig själv och ragla runt i gränderna under iallafall några månader. 

Nice: Bortsett från Florens så är det förmodligen den finaste platsen jag varit på. Jag fick feeling! Dock dyrt och lite tråkigt om man jämför med Barcelona. Det är ju inte direkt en storstad, men om man åker dit för snygg utsikt och vill leka nyrik så är det bästa platsen på jorden. Själv så hyrde jag en solstol och låg på stranden och lyssnade på Mamma Mia och drack vin i sex timmar om dagen och är nu helt sönderbränd. 

Madrid: BÄsta gayresemålet NÅGONSIN! Billigt som fan, mycket mer avslappnat än andra huvudstäder och SÅ mycket snygga killar! Har ingen aning hur det skulle vara att åka dit som straight eftersom jag knappt hann gå på ett enda museum (eller vad straighta personer egentligen håller på med när de är utomlands, jag har ingen aning), men om man är gay så kan man ha HUR roligt som helst.

Avslutar med denna härliga bild på en medresenär som blev lite FÖR bekväm på resan hem. Man ba ja absolut, ta av dig alltihop och sitt barfota, superfräscht!  

Nu lovar jag att inte lämna er igen för att resa under ett tag framöver. Hädanefter så blir det bara blogginlägg om Anna Book och Charlotte Perrelli. 

En kommentar | “Tour de Frans – Facit”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hej Sonja skriver:

    På bilden har du likadana skor som min son hade när han började skolan , vilka han sedan vägrade ta på sig eftersom massa ungar kommenterat dem med hånfullt manér.  HAN ÄLSKADE DE DÄR SKORNA. 

    Han har precis lärt sig läsa hela meningar så det är kanske tid nu att jag introducerar honom för din blogg så att han kan få lite vettig insperation från samhället. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg