Tour de Frans – Facit för Madrid

6:16 7 Okt 2014

Nu är jag hemma igen! Jag sa det i förra inlägget, men nu säger jag det igen bara för att understryka. Vet inte riktigt vad det är jag försöker bevisa här, men så är det iallafall. Madrid var typ det bästa jag har varit med om någonsin? Nedan kommer en summering av mina dagar! 

Fredag: Kom fram rätt sent. Åt en extremt oetisk foie gras-middag. Hittade servitören på Grindr. Det hade varit kul om han inte var fyrtio år gammal. Lyckades hitta tillbaka till hotellet till sist. Bevittnade en spansk catfight där en spansk bög kastade ett PARASOLL på en annan spansk bög. Hann tyvärr inte filma. 

Lördag: Eh…shoppade lite. T.ex doftljus. Drack en kanna sangria. Beställde cava på roomservice och en snygg kille kom och knackade på för att leverera den. Var tvungen att beställa en till bara för att jag skulle få se honom igen. Gick ut på spansk bögklubb. Mycket drama. Eurovision-quiz med en fyllig transa som bara ville spela ”Die for you” med Antique hela kvällen. Kom hem i gryningen. 

Söndag: Gick upp ”tidigt”. Satt och stekte i solen vid Puerta del sol med några brittiska haggor. Superhärligt! Åkte sen till slottet och hälsade på kung Felipe och drottning Letizia. Många spännande diskussioner, och förmodligen bara början på ett långt samarbete.

Förfestade på hotellrummet med Charlotte Perrelli. 

Måndag:Hällde i mig lite sangria och gick på en guidad visning av Madrids operahus. Tog ett extraknäck som sopran som ni kan se på bilden. Sen lite mer härlig shopping och lite drinkar. Såg en gatumusikant som spelade ”Barbie Girl” på dragspel. Helt vanlig måndag. 

Tisdag: Fick höra att ebola kommit till Madrid. Kastade mig i en taxi till flygplatsen och åkte hem till Stockholm. Hann dock med att se lite härlig tunnelbanereklam. 

Det var ju min första gång i Madrid och det kändes verkligen som att jag inte hann med någonting över huvud taget (tog bara extremt tråkiga bilder som ni märker), men det är helt klart det bästa bögstaden jag varit i. Har ingen aning hur det skulle vara att åka dit som straight, men om du som läser detta är gay så bör du boka biljetter DIREKT och åka dit och boka hotell i Chueca, ta med dig många kalsonger som du kan och bara NJUTA!  Det fanns till exempel VÄLDIGT många snygga killar som hette ”Nacho”. Själv så vill jag typ åka tillbaka IMORGON om jag hade kunnat, men antar att jag får vänta några månader. 

Madrid förtjänar så mycket mer än ett blogginlägg, men jag är typ helt obsessed nu och vill kasta mig på första bästa plan tillbaka. Tyvärr så ska jag åka till Nice nästa vecka för den sista etappen av Tour de Frans. Buhu! Frankrike som är så jobbigt. Jaja, vad ska man göra. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg