Gått på visning!!!

5:12 30 Nov 2014

Mitt nya helgnöje är att gå på lägenhetsvisningar och säga saker som ”Hmm, är det inte lite RADON jag känner!” bara för att skrämma bort andra spekulanter. Alternativt säga att jag är ”mottaglig” och kan känna övernaturliga energier i lägenheten. Det går sådär med bostadskarriären. Gick på min första visning idag och kollade snett på alla som var där. Det kändes ungefär som att vi var fem utsvultna prärievargar som cirkulerade kring en köttslamsa och bara väntade på att gå till attack.

Lägenheten hade stockholmsdusch, men jag såg att Michaela Fornis förra lägenhet också hade det. Om stockholmsdusch duger för Michaela Forni så borde det ju duga för mig också, tänker jag.

Hatar allt som har med lägenhetsköp att göra! Egentligen så vill jag visa alla lägenheter jag kollar på för er så att ni kan säga vad som är bra och dåligt med dem, men det gjorde Elaine Eksvärd en gång och då började alla hennes bloggläsare att buda på samma hus som henne och så blev det för dyrt. Stackars Elaine.

Fortsättning följer med min bostadskarriär. Tack för alla tips ni gav tidigare i veckan! Vill typ bryta ihop på daglig basis eftersom det känns som att jag aldrig kommer att hitta något jag har råd med och som inte ligger i Norrtälje, men jag försöker att ha is i magen. Vill bara köpa en lägenhet så jag kan kasta mig i soffan och dricka vin och fundera på om någon har dött i lägenheten någon gång tidigare! Det första jag ska göra är att ta dit ett medium precis som Åsa i Svenska Hollywoodfruar.

En kommentar | “Gått på visning!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Moa skriver:

    flytta till högdalen!! kan bistå med välkomst-tv3playmarathon tills du hunnit fixa internet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg