Härliga Gävle

12:18 2 Nov 2014

Ja jag har ju varit i Gävle i helgen, och är fortfarande kvar? Åkte finaste Swebus Express i fredags och sedan dess har jag ätit och druckit oavbrutet eftersom det inte finns något annat att göra. Det har varit 50% nostalgiskt och 50% ångestfyllt. Mest har jag suttit med ett sugrör i munnen och haft en dömande blick som på bilden ovan. Här är några tankar jag haft under helgen:

Är det okej att bjuda på ett glas vin om det knackar på barn som skriker bus eller godis? Om man mot förmodan skulle ha godis hemma så vill man ju inte ge bort till ett barn man aldrig sett förr. Då är det ju faktiskt trevligare att bjuda in dem på ett glas eller två och lära känna dem som vuxna människor genom det goda samtalet.

Kan man klä ut sig som ”gävlebo” på halloweenfest? Kan inte komma på något mer skräckinjagande? Ett typiskt gävlebo-kännetecken är ju klamydia. Ingenstans i Sverige finns det lika mycket klamydia som i Gävle. Därför så skulle jag t.ex. kunna komma utklädd som illaluktande flytning. 

Vad ska min syrras kille tycka om mig efter att jag öppnade kylskåpet och vrålade ”VEM FAN HAR KÖPT SOYGHURT?” och han erkände att det var hans? Det var stelt. Jag har ju alltid trott att laktosintolerans har varit ett påhitt. 

Är det hygieniskt att jag har haft samma tandborste hemma i Gävle sedan jag tog studenten för två och ett halvt år sen? Ja jag vet inte, men den funkar ju iallafall. 

Nu ska jag åka till Stockholm igen! Jag har många spännande event att gå på, som t.ex. tvättstugan. 

En kommentar | “Härliga Gävle”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Karolina skriver:

    Tycker du är så himla skön! Alltid lika kul att se ett blogg inlägg från dig, speciellt idag när jag är på kurs från 6 på morgonen till 7 på kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG