Dissade nobelfesten

2:08 11 Dec 2014

Blev ju tyvärr inte bjuden på nobelfesten. Skandal! Helt sjukt att Mette-Marit av Norge får komma men inte jag. Hon hade till och med på sig samma hårsmycke som hon hade 2011! Folk har verkligen tappat respekten för nobelfesten. Tur att Alfred Nobel är död sedan länge. Fick trösta mig själv med att halsa gratis champagne på NK efter stängning istället på ett event med massa härliga tanter. Det var lanseringsfest för någon kokbok som man kunde köpa för specialpriset 998 kronor. Folk var helt galna och passade på att köpa flera stycken.

Kollade alltså tyvärr inte på tevesändningen av Nobelfesten, men jag antar att Carl Philip och Sofia fick sitta MINST två kilometer från varandra så att ingen skulle misstänka att de är ett par. Usch! Nu kan jag bara se fram emot Estelles nobeldebut. Det förvånar mig att hon inte var där igår. Kan tänka mig hon skulle ha väldigt härliga samtal tillsammans med någon professor i kärnfysik angående regeringskrisen i Israel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer