Gävles största bock sedan jag flyttade

1:38 29 Dec 2014

Nu lämnar jag Gävle för den här gången. På bilden ovan så ser ni Gävles största bock sedan jag flyttade härifrån. Den bocken ska dock monteras ner idag och fraktas till Kina, i likhet med de flesta andra industrier och arbetstillfällen som finns i kommunen. Så typiskt att vi inte ens fick behålla bocken, men det är väl lika bra att vänja sig. 

Jag tänker iallafall åka lyxig Swebus-buss hem tillsammans med massa spralliga jullovstjejer som ska åka till Stockholm på shoppingresa. De kommer väl äta american cupcakes i Gallerian och handla på Hollister och Victorias Secret för alla knöliga femtiolappar de har fått i julklapp av äldre släktingar med skral pension. 

Har faktiskt haft det bra den här veckan! Först hade jag ögoninflammation och sedan en lätt bihåleinflammation och misstänkte direkt att det var en HJÄRNTUMÖR, men den gick över efter lite lax och vitt vin. Resten av tiden har jag bara gjort det som jag är bäst på, det vill säga sitta still och skyffla in mat och charkdelikatesser i munnen. Börjar jobba igen på fredag och kommer förhoppningsvis hinna med att bli ihjältrampad på en mellandagsrea eller två tills dess. Längtar! 

En kommentar | “Gävles största bock sedan jag flyttade”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Har varit hos mina föräldrar alldeles för länge under julen (och än är det tre dagar kvar, kul!) så ägnade tid åt att hitta en ny rolig blogg. JAG HITTADE DIN! Har suttit i en fåtölj framför brasan, käkat choklad och skrattat högt i några dagar nu. Är inne på sidan 100 och känner nu att det kanske räcker med stalkandet av din blogg, för ett tag iallafall.

    Men TACK för din sjukt bra och underhållande blogg! Älskar den =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg