Liverapport från Teneriffa

9:44 31 Dec 2014

Livet är verkligen fantastiskt här på Teneriffa tillsammans med Blondinbella, Odd och Gillis. Tack för att ni frågar. På bilden ovanför så kan ni se hur vi spenderar våra dagar. Bella läser Gone Girl, Gillis läser en nybörjarbok i nationalekonomi och Odd leker med dinosaurien. Han har verkligen blivit ett barn på nytt sedan han sa upp sig från sitt jobb och det är så härligt att se. 

Gillis har blivit så stor nu att han inte ens behöver ha en heltäckande UV-dräkt på sig så fort som han går utanför dörren. Fantastiskt! Tänk att man kan vara i solen utan att vara klädd som man skulle bekämpa ebola. 

Annars då? Jo jag kollade nyss på ett youtubeklipp med Odd och hans pappavän (som han kallar för ”parhäst”) som hette ”Pappapromenad i Vasaparken” där Odd konstaterar att man visst hinner med att göra massa saker när man är pappaledig. 

Man behöver inte bara prata om blöjor och sömnproblem med sin parhäst, vi har pratat om allt möjligt. Vi har tillsammans skapat ett bolag under föräldraledigheten och det har man tid med om man bara vill liksom! När jag gick på föräldraledighet så sa folk att jag kunde glömma att läsa böcker och borsta tänderna, men vi har faktiskt startat ett bolag och ska släppa ett vin i januari. Man måste ta sig tid. Det är viktigt.” 

Ja, vad vore en pappaledighet om man inte tog sig tiden till att starta ett bolag och släppa ett vin. Man hade ju blivit galen annars! Man MÅSTE ta sig den tiden när man är hemma med barnen.

Odd fortsätter sedan att berätta hur han bondar med sina barn. 

Det här med att bonda med barn är jävligt svårt, iallafall när de ligger i magen. Mitt sätt att bonda med barnet är att köpa saker till det, så jag började köpa mössor, tröjor och gosedjur till Gillis. Nu har jag börjat köpa små gulliga rosa klänningar och pyjamaser till lilla S, som hon fortfarande heter.” 

Vilken fin bondingaktivitet! Det finns ju inget som förenar folk mer än konsumtion, och speciellt om man konsumerar till ett foster som inte ens har blivit fött än. Tänk vilket fint band som Odd har fått med sina barn genom allt han har köpt till dem. Kärlek är ett tillfälligt tillstånd, men en babyklänning från Ralph Lauren kan man ju använda hela livet. Helt rätt tänkt Odd! Du kommer aldrig kunna bonda med ditt barn om du inte köper massa kläder till det. Hur ska man annars kunna knyta an? Hur gör folk annars??? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg