Nanne Grönvalls nya musikvideo

11:28 6 Dec 2014

Härliga Nanne Grönvall har släppt en ny musikvideo till sin nya låt ”Kan du ge dig fan på” som kommer ut 8 december. Jag vet iallafall vad jag ska ge bort till mina nära och kära i julklapp! Jag har kollat på hela videon (som blivit översatt till engelska för alla hennes internationella fans), och tänkte visa ett axplock av olika sekvenser. Ovan ser vi iallafall Nanne i en fräsig cykelhjälm och en dräkt sydd av gamla plåtbitar. 

Stora delar av videon utspelar sig i en dystopisk verklighet där Nanne är VÄLDIGT arg. 

Två personer i skyddsdräkt försöker mota bort Nanne och be henne åka på julgala med Pernilla Wahlgren som andra artister i hennes ålder, men iNGET kan slå kraften i hennes hjärtslag! 

Mitt i allt kaos så börjar Nanne hångla med den ena skyddsdräktspersonen. 

Den andra skyddsdräktspersonen får naturligtvis också lite vuxenmys med Nanne. 

När man inte trodde att en Nanne Grönvall-video kunde bli konstigare, så kommer det in fyra personer i latexdräkt och snabba simglasögon och dansar synkroniserat. 

Plötsligt så kommer coola skitarga Nanne fram till cykelhjälms-Nanne och ska konfrontera henne en gång för alla. Man kan nästan tro att hon blivit inspirerad av Gunilla Perssons långfilm där Gunilla ska spela samtliga roller själv. 

Videon avslutas med att alla ligger i en hög på golvet och krälar. Ungefär som vilken melodifestivalefterfest som helst. 

Jag har ingen aning om vad jag nyss såg och om det här är verklighet eller inte, men jag ÄLSKAR Nanne Grönvall! Är så glad över att hon går sin egen väg och fortfarande gör sin egen musik istället för att sälja ut sig själv på musikaler (ja, jag tittar på dig, Charlotte ”Evita” Perrelli). Hon skiter i att efterfrågan på 50-åringar i rymddräkt i dystopisk framtider är låg. Ska stödköpa hennes nya CD för det här måste uppmuntras. Världens bästa Nanne! 

Avslutar med denna bild där Nanne är Conchita Wurst. Sådär såg jag typ ut på min julfest med jobbet igår! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg