Paradise Hotel – FINALEN!!!

10:52 17 Dec 2014

Ikväll är det final i Paradise Hotel??? Kan knappt ta in det här. Regeringar har fallit och världen har känts mer osäker än någonsin, och det enda man har kunnat lita på är att någon straight kille har stått på ett bord och sjungit ”Är det här det är party?” varje kväll klockan 22 på TV3. Från och med imorgon kommer inte den tryggheten att finnas kvar heller. Allt känns så tomt och meningslöst. Det enda som finns att se fram emot är premiären av ”Robinson Love Edition” nästa vår. Vill typ dö nu. Nedan kommer lite olika förslag på vad de olika deltagarna skulle kunna hitta på nu när Paradise Hotel är över.

1: Saga blir programledare för Ring P1. Ingen älskar att gnälla om allt och alla mer än Saga, och om det är NÅGOT som folk gör i Ring P1 så är det ju att gnälla oprovocerat. Med Saga som programledare skulle programmet dessutom få en yngre publik och klara av generationsskiftet och nå den viktiga målgruppen ”tonåringar som klagar på läxor istället för att vara tacksamma för att de får gratis utbildning och studiebidrag”.

2: Smail blir sexualupplysare för RFSU och börjar föreläsa för skolungdomar. Hörni grabbar, själv har jag legat med 450 tjejer och det är helt normalt.”

3: Kristian ställer upp i Idol. Jodå Kristian, vi vet om dina ambitioner. Ställ upp i Idol. Vi behöver verkligen en till mysig gitarrkille. Nä förlåt jag KAN verkligen inte vara elak mot Kristian eftersom jag älskar honom mer än livet:(((( Vill att han ska bli min personliga slav efter att Paradise Hotel är över och pilla på mitt hår och vara lika klängig som han var mot Saga.

4: Calle går om mellanstadiet. Ja, det är dags nu.

5: Ylva blir svensk ambassadör i USA. Vad vet ni om den nuvarande svenska ambassadören i USA? INGENTING!!! Väldigt dåligt spenderade skattepengar om ni frågar mig! Med Ylva som ambassadör skulle vi få en betydligt bättre representation på andra sidan Atlanten. Ylva kan både språket och kulturen och kan föra sig i de allra flesta sammanhangen och skulle passa perfekt för jobbet.

En kommentar | “Paradise Hotel – FINALEN!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ann skriver:

    Hej!

    Jag och flera kollegor är Paradiseberoende. Just innan jag läste detta blogginlägg diskuterade vi Jasses framtid, då hon inte ens minns hur Hej Tomtegubbar går så känns det svårt för henne att få ett stadigt fäste på arbetsmarknaden. Kan du rekommendera något jobb hon skulle passa bra till?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG