Året med kungafamiljen

12:51 7 Jan 2015

Ikväll så sändes ”Året med kungafamiljen” på SVT. Jag satte på mig min finaste folkdräkt och åt en hel prinsesstårta framför teven. Här är vad jag såg: 

Estelle gullar lite lagom hårdhänt med Leonore och trycker in handen i hennes små ögon för att markera vem som bestämmer. Så härlig relation redan nu! 

Leonore var trött och grinig som vanligt. Man kan ju relatera till det där själv. Chris skyllde på att det varit en morgon med mycket fotografering. Suck. ”Hon är en liten solstråle” konstaterade Madeleine lite senare. Jag vet inte…

”Hej på er, ni vet inte vilket öde ni går till mötes” sa kungen till kossorna på sin gård Stenhammar. Han har på sig den typiska bondeoutfiten beige kostym. 

Leonore fortsätter att pröva samtliga familjemedlemmars tålamod till bristningsgränsen.

Som vi alla minns så avstod Silvia från Polarprisets prisutdelning då det hade kommit fram att en av pristagarna hade förgripit sig på barn. Det var dock ett svårt val att stanna hemma, för Beatles och många andra hade ju faktiskt inspirerats av honom. 

Här försöker kungen bonda lite med folket. Det går lite halvknackigt om jag får säga det själv. Tips till kungen: ifrågasätt inte folks outfits om du aldrig har träffat dem förr. Det är faktiskt jätteoartigt på alla sätt och vis. 

Här kan vi se Victoria hemma i trädgården på Haga. Inte lätt det där med trädgårdsskötsel. 

Året med kungafamiljen” avslutades med en märklig sekvens där Carl-Philip och Chris håller om varandra lite för länge utan att vilja släppa taget? Vad är det här? Brokeback Solliden? Fortsättning följer på detta under året som kommer. Allt jag vet är att Slottskyrkan är bokad för bröllop den 13 juni, men frågan är om det är Sofia eller Chris som Carl-Philip kommer att gifta sig med? Antar att de håller det lite öppet. 

2 kommentarer | “Året med kungafamiljen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ab skriver:

    Jag gillar dina inlägg om Estelle och resten av kungafamiljen. Du borde göra en sida på svenska och engelska (Estelle har ju även fans utomlands) i stil med Suri’s Burn Book.

  2. karolina skriver:

    Haaaahahahahaha!!!! <3<3<3 brokeback solliden!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg