Melodifestivalen blev lite roligare nu…

3:11 23 Jan 2015

Nä nu kan jag inte hålla mig längre. Igår så såg ni att jag provade massa konstiga outfits och klädde ut mig till Herreys 1984. Man hade absolut kunnat tro att jag gjorde det för skojs skull och att det inte hade något syfte (förutom att det var skitsnyggt), men det har det! 

Jag och Hanna har fått vårt eget, högst inofficiella melodifestivalprogram på SVT Play!!! 

Förstår ni vad sjukt? Tänk om jag hade vetat det för tio år sen när jag satt med ostbågsfingrar och blev upphetsad av Magnus Carlsson i Alcazar! Jag ska få göra ett jävla teveprogram om Melodifestivalen. Det är så vrickat att jag inte ens har förstått det själv. Förra året satt jag hemma i soffan framför mello med uppknäppta byxor för att kunna äta extra mycket chips, samtidigt som jag SMS-spammade mina kompisar om varje låt. I år kommer jag sitta sminkad i en studio och ha på mig något glittrigt och göra samma sak, fast för hela Sverige! 

Det här är verkligen en DRÖM som går i uppfyllelse på så många plan. Försöker att inte bli helt blödig men det är svårt. Jag klarade det!!! 

Varje lördagkväll med start 7 februari så kommer ni att kunna bli guidade av mig och Hanna genom varje mellosändning. Ni har inget val! Vi kommer dessutom tvinga några gamla schlagerhaggor att gästa programmet och umgås med oss. Nya gäster varje vecka! Programmet är helt inofficiellt, så vi kommer att kunna säga vad fan vi vill utan att behöva tänka på att vara neutrala. Officiella för- och eftersnack brukar ju bli rätt slätstrukna eftersom man inte får favorisera eller vara elak, och det kommer jag SÅKLART att utnyttja nu! 

Jag kommer påminna er när det närmar sig, men premiären är 7 februari och ni kommer kunna följa oss på MVH TV och SVT Play. HÄR kan ni läsa mer om programmet sålänge.

Nu ska jag fira med samma iste från Lidl som Anna Book drack. Skål! 

5 kommentarer | “Melodifestivalen blev lite roligare nu…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Annika skriver:

    Grattis, så roligt! Det programmet skall jag absolut titta på.

    Jag har hittat tillbaks till din roliga blogg efter några års uppehåll (det berodde på mig, inte på dig), tack för alla skratt! Något nytt om Anna Book?

  2. Emily skriver:

    Asså ÄLSKLIIINGAAR jaaAaaaaAAA!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

  3. Sofia skriver:

    Gästförslag: Anna Book!!! Dock kanske knivigt att bjuda in för er pga ni är blockade, men om ni lockar med att detta kan vara vägen till Så mycket bättre kanske det går?

  4. Ida skriver:

    snälla bjud in Anna book!!!! Vore livets bästa

  5. Giggi skriver:

    Gissa om jag ska titta!!!! Och bjud gärna in Booktanten, vore underhållning i världsklass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer