Ljugchock på P4

3:55 4 Feb 2015

Nyheten slog ner som en bomb idag på Sveriges Radio P4. Någon har BUSRINGT till Karlavagnen och LJUGIT om UPPLEVELSER! Pseudonymen ”Kristian” har under fem års tid ringt in till programmet och ljugit om allt från finanskriser till medberoende med hjälp av ”två olika telefoner och en hög med SIM-kort”. Vilket fruktansvärt illdåd!

Kristian säger att han gör det för att skapa karaktärer och för att han är uttråkad. Redan som barn testade han att vara stockholmare i Skåne.”

Ibland så brukar jag tänka att jag lever ett rätt tråkigt liv, men det känns genast lite bättre nu när jag har lärt mig att det faktiskt finns folk som systematiskt busringer till Karlavagnen och ser det som sitt största uppdrag i livet. Så långt har jag ännu inte kommit i mitt personliga förfall.

Jag känner mig kränkt å lyssnarnas vägnar” konstaterar programledaren Patti Hansén. Allvarligt talat så tycker jag det är lite konstigt att NÅGON kan vara förvånad över att det busrings till Karlavagnen. Det är väl typ det som programmet är till för? Har man öppna slussar så får man väl räkna med att vem som helst kan ringa in och säga vad som helst utan att man vet om det är sant eller inte. Skärp dig Patti!

Mitt bästa Karlavagnen-minne är dock när jag själv blev kontaktad av producenten för att de ville jag skulle vara med och prata om mitt danska alter ego Sören som jag brukar använda utomlands när jag inte orkar vara svensk. Så härligt! Nu var det dock längesen som Sören fick komma fram. Han sitter och tjurar långt inne i mig och lyssnar på Fly on the wings of love med Olsen Brothers.

3 kommentarer | “Ljugchock på P4”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    Åh, så måste det vara. Odd Spångberg har alltså ett alter ego som tänker satsa på en musikkarriär.
    http://theoddway.colin.se/2015/02/att-vaga-folja-sina-drommar/#comments

    Eller!? Jag önskar inget hellre än din kommentar kring hans senaste blogginlägg. Borde kunna vara material? Krampåre!

  2. emmis skriver:

    asså, är en ny läsare, så lite sen med det uppenbara: love you frans! önskar att du var min bror (så jag hade samma ägiga dna ;)))) ), eller iallafall bodde nära mig! fortsätt med allt, tycker att du är så himla kul :D :D :D

  3. Hej Sonja skriver:

    haha just ja Sören!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG