Anna Books möte med Sebbe Staxx

11:14 31 Mar 2015

Äntligen kan jag lägga till en till duo på listan över kändismöten jag aldrig trodde att jag skulle få se. Anna Toledano Book och Sebbe Staxx från den folkkära gruppen Kartellen passade på att ta en groupie med varandra idag. ”Ödet” gjorde att de möttes på en parkeringsplats någonstans i Stockholmsområdet!

Om jag ska vara ärlig så vet jag knappt vem Sebbe Staxx är, men av vad jag har förstått så är han väldigt kontroversiell. Försökte läsa på lite om Kartellen på Wikipedia, men det stod bara något om att de bildats i ett finskt fängelse 2008. Troligtvis så skulle jag inte ”älska” deras musik lika mycket som Anna Book verkar göra.

Man undrar ju verkligen vad Anna Book skrev till Sebbe Staxx? Kanske något om ett spännande samarbete? En gemensam kraftsamling om att t.ex. få ställa upp i nästa säsong av Så Mycket Bättre tillsammans?

Ingen vet, men med tanke på hur självsäkert Anna Book har lagt sin hand på Sebbes bröst så verkar de ha riktigt trevligt tillsammans. När JAG tar en bild med någon jag aldrig träffat förr så brukar jag iallafall inte lägga handen på personens bröst som det första jag gör. Det vågar jag knappt göra på tredje dejten när jag träffar någon.

Fortsättning följer på detta mysterium. Kanske är detta början på en spirande vänskap och en ny superduo inom svensk musik? Kom ihåg var ni såg det först. 

2 kommentarer | “Anna Books möte med Sebbe Staxx”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Nya Carola och Dogge

  2. Hanna skriver:

    Jag hade heller inte vågat ta ett stadigt grepp om personens hår??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer