Agneta Sjödins cykelolycka

9:43 23 Apr 2015

Vi är många som har legat sömnlösa under de senaste nätterna och oroat oss för hur det ska gå för Agneta Sjödin, som råkade ut för en cykelolycka häromdagen ute på Djurgården. Agneta var som vanligt på väg till jobbet på ”Vardagspuls”, då hon skulle väja för en parkerad lastbil men hamnade UNDER den efter att ha fastnat med cykeldäcket i järnvägsspåret intill där spårvagnen passerar. Tack och lov så gick allt bra, och ambulansen kom relativt snabbt trots att Agneta först ringde kollegorna på Vardagspuls.

Det här kan man bara dra en slutsats av. SL måste omedelbart sluta med sin spårvagnstrafik. Nu har de nästan dödat Agneta Sjödin! Vem vet vilken folkkär artist som står näst på tur? Lill-Babs? Det här är verkligen vad Aftonbladet skulle beskriva som en DÖDSFÄLLA.

Jag hoppas iallafall att Agneta Sjödin kryar på sig snart och blir frisk. Fångarna på fortet kommer inte att kunna programleda sig själv, och Kristin Kaspersen behöver all hjälp hon kan få i Vardagspuls-studion.

Lovar att komma förbi med ett stort fång blommor och en chokladask inom kort Agneta! Eller så kommer jag förbi med ett par rawfoodbollar som du kan spotta ut precis som Mikaela Bleys barn gjorde.

5 kommentarer | “Agneta Sjödins cykelolycka”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Oops högersidig höftfraktur, mindre kul. Jobbar på röntgen och har sett otaliga såna där.

  2. Hanna skriver:

    Hahaha alltså creepy_cheyy94 här har precis läst igenom ca. 4 månader på din blogg och har skrattat HÖGT och ljudligt åt din humor. Sluta aldrig blogga och släpp en samlingsbok om några år med dina highlightinlägg så lovar jag att köpa den.

  3. Karin skriver:

    Men alltså om man bortser från skelettet är det väl ett foto på hennes fiffi?

  4. Ebba skriver:

    Fiffi…. Ja du ser ju till och med att hon har en spiral som preventivmedel på den röntgenbilden…

  5. Sussi skriver:

    Seriöst, man ser ju spiralen haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG