Härliga påsk!

9:01 5 Apr 2015

HALLÅ! Det har varit påsk. Jag har varit hemma i Gävle och bland annat ”umgåtts med familjen”. Vet inte vad det är för påfund, men har sett att flera andra bloggare har gjort samma sak så då antar jag att jag gör NÅGOT rätt iallafall. Alla kan ju inte vara i London som Nanne Grönvall och lägga ut tio instagrambilder om dagen. 

Passade bland annat på att ”gå ut” i Gävle på skärtorsdagen. Jag gick in på tjejtoan på Gävles absolut TRENDIGASTE nattklubb och vakten ba ”Uuuh inga killar på tjejtoan” och min syster bah ”Amen han e BÖG!” och vakten ba ”Okej då är det lugnt”. Det var ungefär det roligaste som hände på hela helgen. Minns ingenting annat iallafall. 

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen. Hela E4-an ner till Stockholm var full av BMW-kombibilar fullpackade med bortskämda störiga iPad-barn. Själv så åkte jag dock långfärdsbuss tillsammans med kissnödiga kryssningsresenärer. Det var ett jävla spring till och från toaletten faktiskt. 

Sen så kom Gustav hem till mig och vi drack lite fanta och rosé. Den obligatoriska sällskapsdrycken så snart som temperaturen utomhus är över noll grader. Vi passade även på att spela in ett avsnitt av vår återuppståndna podd Två glas senare. Vi försökte prata om våra planer att studera i höst men det gick inte så bra och vi halkade ifrån ämnet hela tiden eftersom vi är så sköna och softa killar. Not.

Om ni vill lyssna på vårt gaggande så kan ni göra det genom att söka på ”Två glas” i poddappen eller klicka HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg