#nellypoolparty

11:30 9 Maj 2015

Det verkar som att samtliga bloggare förutom jag i hela Sverige har blivit inbjuden av Nelly.com till en helg på lyxhotell på Ibiza? Hela Stockholms innerstad ekar alldeles tom och det känns nästan lika tyst här som när alla åker till Göteborg under Way Out West. Trist att min egen inbjudan måste ha kommit bort med posten tillsammans med inbjudan till prins Carl Philips bröllop. 

Som tur är kan jag dock ha mitt eget #nellypoolparty på min egen balkong här i Hässelby. Så härligt att veckla ut 10-kronorsfilten från Ikea på trätrallen som jag släpade hem på buss 541 häromveckan och höll på att dö. Trist också att träplattorna tog slut innan jag hann täcka hela balkongen, men jag antar att man inte kan få allt här i livet.

Till vänster på bilden ser ni även en gammal pestoburk från Barilla som mina vänner brukar fimpa i när de kommer på besök. En härligt charmig och potentiellt brandfarlig detalj i mitt vackra hem! Nu ska jag lägga mig ner och få ryggskott eller någon annan belastningsskada. Vi hörs!

4 kommentarer | “#nellypoolparty”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linnéa skriver:

    Hej Frans!! Väntar spänt på en stilanalys från ditt håll av Jimmie Åkessons nya Niklas Strömstedt feat. Mikael Wiehe-look??? Är han rent utav deras kärleksbarn som levt i det fördolda?? försöker han locka mera kramvänliga, kulturella röstare?? Vill höra din åsikt. Kram!
    ->>>>> http://imgur.com/UB7sGx4

  2. Linda skriver:

    Jag väntar ivrigt på din analys av let’s dance för dinosaurierna! Läste att Anna Book skulle vara med och jag älskar allt du skriver om henne! Snälla snälla snälla skriv något roligt och upplyftande om detta! Även vad heter hon som var ihop med läderrniklaswahlgren förut vore kul att höra dina synpunkter på. Läste något om någon som rasade och ett röstkaos.

  3. Julia skriver:

    Alltså jag älskar dig Frans! Sluta aldrig att vara dig själv (hur nu det skulle gå att göra, för du kommer ju alltid vara dig själv liksom, men tror du förstår poängen: alltså att jag älskar det du skriver och att du verkar vara en sån himla rolig, härlig samt smart människa). Blir alltid glad av att gå in på din blogg och läsa!

  4. Ändy skriver:

    Vad är det för härligt litet tygstycke som ligger där – och är du HELT AU NATURELLE bakom kameran?
    /Sensationslysten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer