Prinsessan Estelle har lärt sig cykla!

1:33 7 Maj 2015

Om ni bara ska läsa EN nyhet idag så vill jag att ni väljer den om att prinsessan Estelle hälsat till nationen och meddelar att hon numera kan cykla! En efterlängtad nyhet, och Estelle är verkligen en sann inspirationskälla för oss andra. Det är viktigt att offentliga personer agerar förebilder, och jag tycker det är bra att Estelle har valt bort bilen och gjort det aktiva valet att ta cykeln istället. Tänk om kungen hade kunnat göra samma sak?

Hjälmen känns för övrigt on point rent modemässigt. men det behöver väl knappast påpekas. Cykelkorgen är dessutom härligt stylad med en fräsch vårblomma som Estelle har valt ut själv.

Tyvärr så var det ju det här med stödhjulen på bilden… Jag vet inte hur ni känner, men att påstå att man ”lärt sig att cykla” när man fortfarande använder stödhjul tycker jag är allvarligt. Var finns källkritiken från svenska medier? Skandal! 

3 kommentarer | “Prinsessan Estelle har lärt sig cykla!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Cecilia skriver:

    haha, älskar när du skriver om Estelle!

  2. Anne skriver:

    Haha.. det här med att cykla eller inte kan man ha olika synpunkter på.. När jag själv skulle lära mig och en äldre släkting frågade hur det gick svarade jag: ”Balansen är bra men trampa kan jag inte..” Jo jag har fått äta upp det svaret ett antal gånger..

  3. Emma skriver:

    Något för dig kanske? Älskade stycket där hon förklarade att hon minsann tar med sina barn på BRICKLUNCH!! :-D :-D Go get them Frans!

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20728402.ab

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG