Är kungaexpert nu!

6:24 11 Jun 2015

Som ni alla säkert förstår så är jag i upplösningstillstånd inför Carl-Philips och Sofias bröllop nu på lördag. Det här blir ju faktiskt det sista kungliga bröllopet i Sverige på EVIGHETER??? Jag hoppas nästan att antingen Victoria, Chris eller Carl-Philip ska skilja sig om några år och träffa någon ny så att man får chansen att uppleva ytterligare ett kungabröllop om inte alltför lång tid. Att vänta tills Estelle blir giftasmogen känns ju som en mindre evighet. Vem vet, Sverige kanske har förvandlats till en REPUBLIK om 30 år!? *ryser*

Jag kan iallafall stolt berätta att jag kommer att medverka i Expressens TV-sändningar som livebevakar Carl-Philips och Sofias bröllop i helgen! Vi sänder live både imorgon fredag och under själva bröllopsdagen på lördagen, och jag kommer att vara med på fredag kväll från klockan 17 och lördag kväll efter klockan 19. Carl Jan Granqvist kommer också! Min personliga övertygelse är att vi kommer bli mycket goda vänner under kvällens lopp. Soliga Carl Jan! Känns speciellt att få dela den historiska dagen med honom! 

Jag är inbjuden till sändningen i egenskap av ”kungabloggare”??? Är det alltså en sån jag har blivit nu? Allt jag gjort är att blogga lite om Estelles outfit och varit lite elak mot Chris O’Neill, och så vips blir man inkallad direkt till Expressen och sitter där med ett kilo foundation i ansiktet som expert! Det hade jag inte kunnat tro när jag började skämtblogga om drottning Silvia för x antal år sedan. Livet hörni! 

Kan knappast påstå att jag är någon expert på ämnet kungligheter. Det är bara det att jag tycker det är roligt att bevaka, och att jag läser samtliga nummer av Svensk Damtidning. Mer än så är det faktiskt inte. 

HÄR kan ni iallafall läsa mer om upplägget på TV-sändningen. Hoppas ni kollar! Jag vägrar tro att ni har något bättre för er på en helgkväll. 

Foto: Kungahuset.se

3 kommentarer | “Är kungaexpert nu!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Charlotte skriver:
  2. Charlotte skriver:
  3. Johannes skriver:

    Haha, välkommen in i kungabloggskaran :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG