Bonusbay.se

8:53 5 Jun 2015

Som den sanna Economista jag är så finns det en sak som jag måste berätta för er, och det är det här med bonusbay.se. Det är ju faktiskt sommar nu, och jag antar att ni alla har ätit kvarg och druckit vetegräs-shots för att kunna komma i den där bikinin som ni hittat på Zalando men inte vågat köpa än. Det är dags att unna sig den nu innan du druckit för mycket rosévin och den inte längre kommer passa!

Genom att använda Bonusbay när du shoppar på nätet så får du tillbaka pengar på allt du handlar, en så kallad cashback, på massa olika shoppingsidor som t.ex. Nelly, Zalando, CDON och Hotels.com. Allt du behöver göra är att först skapa ett konto på Bonusbay, och sen är det bara att fortsätta shoppa som vanligt. Förhoppningsvis utan att behöva ta ett SMS-lån. Därefter så kommer rabatten in direkt på ditt bankkonto, ungefär som en konstant skatteåterbäring!
 
Själv så tänkte jag boka nästa livsnödvändiga hotellvistelse genom Bonusbay. Barcelona, Paris, London, osv! Eller eventuellt Scandic i Södertälje om pengarna inte räcker hela vägen, vi får se hur det blir, jag är ju inte gjord av pengar.
 
Häll upp ett glas bubbel och skapa ett konto på Bonusbay.se nu. Om du registrerar dig på min sida via den här länken så får du dessutom en välkomstbonus på 100 kronor. Från och med idag och hela helgen är det dessutom dubbel bonus (10%) på Nelly.com! Skynda dig innan Petra Tungården hinner köpa upp allt som är snyggt.

Som ni kan se om ni klickar på länken så blev jag inphotoshoppad på ett glammigt kontor av deras ryska webbdesigner. Tycker att jag ser härligt framgångsrik ut! Mitt riktiga kontor är tyvärr inte lika stilrent. Jag har ett höj- och sänkbart skrivbord, men det är väl det enda som går att skryta om. 

Detta inlägg är ett samarbete med bonusbay.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG