Anna Book i Netonnet-reklamen

2:51 6 Aug 2015

Några av er har kommenterat och velat att jag ska blogga om Anna Books reklamkampanj för Netonnet, och nu är det äntligen dags! Netonnet har ju som ni säkert vet haft en reklamkampanj nu under sommaren där några av Sveriges ABSOLUT STÖRSTA artister (t.ex. Anna Book, Hasse Kvinnaböske Andersson, Dr Alban och han den bortglömda från Backstreet Boys) fått ha sitt alldeles egna Så Mycket Bättre.

Man har fått se ungefär 30 sekunder i taget i reklampauser för högkvalitativa TV-program som t.ex. ”Travkusken” på TV4, och artisterna har fått tolka varandras absolut största hits (eller i Anna Books fall, hit i singular).

Istället för att tolka en annan artists låt så fick dock Anna Book sjunga sin egen låt ABC istället (eller ja, finaste lipsync). Perfekt! Den låten är ju faktiskt ”större än livet”, som Anna Book själv uttryckte det. Ingen annan artist hade kunnat göra den rättvisa. Det skulle bli som när Lill-Babs gjorde en cover på Petters låt ”Så klart” i första säsongen och rappade i ett par vräkiga solglasögon. Trodde att hon hade fått en stroke och förlorat talförmågan!

Jag vet allvarligt talat inte vad som kom först av alfabetet och Anna Books låt ABC. Många verkar tro att ABC var inspirerad av alfabetet, men jag börjar nästan tro att det är tvärtom. Anna Book uppfann den moderna skrivkonsten.

Älskar förresten bilden på Anna Book högst upp i inlägget! Tänker mig att det är den stilen jag ska ha dagen då jag börjar plugga? En riktigt fräck tröja i en härligt kulört färg och så ett nypolerat äpple att muta auktoriteter med. MVG direkt! Eller ”A” eller vad fan ungdomar håller på med nu för tiden.

Jag tycker det är bra och härligt att hon ställer upp på detta! Det visar ju ändå på någon sorts självdistans, och det är man ju inte direkt bortskämd med i familjen Book/Toledano.

8 kommentarer | “Anna Book i Netonnet-reklamen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linn skriver:

    Hahaha.. Hur kommer du på allt?! Sann naturbegåvning

  2. Giggi skriver:

    du förgyller verkligen våg tillvaro. Älskar dina Anna B bloggar

  3. Elin skriver:

    ”Han den bortglömda i Backstreet boys”?? Det är faktiskt mitt livs kärlek du talar om! Har helt skamlöst, och bara liiite på skämt, faceswoppat BRIANS (he has a name!) familjs julskiva och satt in mitt och mitt barn ansikte över hans fru och barn. Tyckte dessutom att jag och mitt barn var mycket gulligare än hans familj och vi är inte i närheten av lika usla sångare. Nej, det är fanimej en YNNEST att få se BSB på TV varje dag.

  4. Emilia skriver:

    Hahahaha instämmer med föregående talare, hur kommer du på allt underbart?! Löv it.

  5. Anna skriver:

    Jag tror det var, eller jag önskar att det var Frans som kom på skrivkonsten.

    1000000000000000% roligare liv åt allt å alla!

    All makt åt Frans, vår befriare.

  6. Lisa skriver:

    Men förlåt på förhand för att komma med en seriös fråga… Men trodde alla tolkade ”lager than life” från bsb för netonnet har ett stort lager?? Eller har de ”tolkat” fler låtar och jag missat det? (katastrof i så fall)
    Eller har jag läst in en ordvits som inte ens fanns?
    Och Anna kuppade ju och körde egen låt (bevis på självdistans :) :) :))

  7. Hanna skriver:

    Varför du lyckas få med fatshaming, åldersdiskriminering och skämt om sjukdomar är ett mysterium. Skämmes.

  8. Jojjo skriver:

    Om ABC eller alfabetet kom först…HAHA! Jag kiknar av skratt här hemma i köket framför datorn.

    Frans, alla artiklar m.m. som jag bara skummar igenom och ”sväljer”, lyfter du upp till ytan och har ett fantastiskt roligt perspektiv på! Ofta skrattar jag så jag får ont i magen, weeeihoo:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg