”Kräkfesten” på Charlotte Perrellis möhippa

11:01 18 Aug 2015

Jag trodde att jag hade rapporterat klart om Charlotte Perrellis möhippa nu, men tyvärr. Efter möhippans genomförande så avslöjades det att Charlotte hade inlett firandet med att ”kräkas 8 ggr” när hon anlände till Görvälns slott på söndagseftermiddagen. Precis som en scen ur Bridesmaids, och en typiskt dålig början på en möhippa. Att folk spyr på möhippor ibland är nog inte så ovanligt, men det brukar ju inte ske precis efter ankomst.

Detta fick naturligtvis kvällstidningarna reda på direkt. Kräkfest, smärta och starka känslor. Vet dock inte riktigt hur det blev en ”kräkfest” eftersom det enbart var Charlotte som spydde och ingen annan. 

Därefter så blev tydligen Görvälns slott ”nerringda”. Frågan är väl bara varför? Slängde sig folk på telefonen och bah ”JAHA Charlotte Perrelli blev matförgiftad hos er, har ni några kommentarer på det? Jag vill avboka allt!”. Stackars Görvälns slott:( Först ett namn som ingen riktigt vet hur man uttalar och nu kräkfest på Charlottes hippa, trots att hon blivit smittad redan innan hon checkade in. 

Aja, om man har kräkts på möhippan så slipper man förhoppningsvis göra det på själva bröllopet. Ni kanske undrar vart bröllopet ska äga rum någonstans, och det har Expressen rapporterat om:

Totalt har de bjudit in 120 gäster, och en tre dagar lång fest hålls i ett slott utanför Paris.
-Även om vi gifter oss på ett slott så försöker vi inte få det att bli ‘slottlikt’. Det känns ganska rustikt för vår del, mycket kärlek, inte så pretentiöst”

Jag vet inte vad er definition av ”ganska rustikt” är, men det är iallafall inte att bjuda in 120 gäster till ett slott utanför Paris och en tre dagar lång fest. Eller det kanske bara är jag? 

Alltså, jag unnar verkligen Charlotte ett drömbröllop, men att påstå att det är ”rustikt” kanske är fel ordval. Jag tycker hon ska säga som det är, att hon ska bräcka Kim och Kanyes bröllop i Toscana 2014!!! Äntligen!!! 

En kommentar | “”Kräkfesten” på Charlotte Perrellis möhippa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ida skriver:

    Hihi så kul skrivet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer