Linda Lindorff skildrar Bonde söker fru

7:37 12 Nov 2015

Som ni alla vet så är Linda Lindorff programledare för Bonde söker fru. Något som ni troligtvis inte visste, är att hon även gillar att skriva om varje avsnitt på sin blogg och har svårigheter med att lägga band på sig själv. Nedan kommer några citat från ett inlägg: 

Hos Stefan är det så laddat nu. Marielle tar honom åt sidan och vill veta mer, vill ha mer. När de går i väg till ängen så säger hon rakt ut: “Pia har fått en glass, Hanna en dask i arsle, och vad ska jag få då?” Det här är ju så fantastiskt. Marielle är så cool och härlig på alla vis. Hon frågar ut Stefan, bland annat undrar hon hur han märker att han blir kär… Han svarar då att“jag är ingen som växer fram – det är mer pang bom”  Samtalet de har på ängen visar sig ge väldigt mycket – stora tankar och överraskande. Det slutar med att Stefan ringer sin syster för att få goda råd på hur han ska göra…”

Alltså, låter inte det här som början på en riktigt dålig sexnovell? Alternativt en novellföljetong i Allers med svag storyline. ”Marielle tar honom åt sidan och vill veta mer, vill ha mer…..”. Gud!!! Djupa samtal på gröna skogsängar, ”pang bom”, ”dask i arsle” och ett riktigt porrigt användande av för många punkter i följd. Rena rama Fäbodjäntan. Jag får ungefär samma känsla som när jag var 11 och tjuvläste tantsnusknoveller i mormors veckotidningar. Linda fortsätter att skriva: 

Pontus visar sig på styva linan och tjejerna tycker att han är hetare än nånsin. Annie säger att hon aldrig träffat en hästkille som varit straight och hur otroligt attraktivt hon tycker att det är att se Pontus rida. Pontus njuter av uppmärksamheten och tjejerna njuter av att se hans färdigheter på hästryggen. Alla tjejerna blir alldeles extra till sig. Tjejerna imponerar i sin tur genom att alla våga rida banan och ja – det osar sex på Pontus gård

Det här blir ju bara bättre och bättre!!! Pontus visar sig på ”styva linan” och tjejerna NJUTER av att se hans ”färdigheter på hästryggen”… Känns typ som att Linda Lindorff satt hemma och dreglade på tangentbordet när detta skrevs. Därefter så drar hon den enda rimliga slutsatsen, dvs att det OSAR sex på gården!!! Hästarna blir nervösa av alla feromoner i luften etc. Släng dig i väggen, Paradise Hotel. 

Blev typ sugen på att följa Bonde söker fru nu??? Det är typ det enda min mormor har pratat om när jag ringt henne de senaste veckorna. Misstänker dock tyvärr att programmet i sig aldrig kommer att kunna slå Linda Lindorffs målande beskrivningar. Om allt går åt helvete efter den här säsongen så har Linda iallafall tryggat sin framtid som frilansande novellförfattare till samtliga svenska veckotidningar. 

2 kommentarer | “Linda Lindorff skildrar Bonde söker fru”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma Elfstrand skriver:

    Haha, jag följer Bonde och kan säga att jag blir lite förvånad när Linda skriver att det osar sex på Pontus gård. Stackarn vågar knappt prata med tjejerna, än mindre röra dem ;D

  2. Bokhuset skriver:

    Måste ju nästan titta på programmet. Programtiteln och hennes beskrivning känns på något sätt som paradoxer, men vid närmare eftertanke kanske inte ändå. Känner mig kuppad och förvirrad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg