Min andra blogg….

6:28 18 Nov 2015

Vill bara passa på att lobba lite extra för att jag även bloggar för SVENSK DAMTIDNING under hela november!!! Fråga mig inte hur jag klarar av att jobba heltid på *vanligt* jobb och ha två bloggar samtidigt, men jag antar att det finns folk med mer pressade scheman än jag. T.ex. drottning Silvia. Prinsessan Madeleine däremot verkar inte ha så mycket att göra på dagarna. 

Har faktiskt skrivit JÄTTEMÅNGA roliga saker på min Svensk Dam-blogg om ni inte redan har läst. Idag så har jag t.ex. rapporterat om Estelles viktiga krav på att hon vill ha en hamster istället för ett nytt syskon. Verkligen ett statement! Jag inväntar ett officiellt uttalande från Estelle under någon sorts presskonferens, men tills dess så får vi hålla tillgodo med Victorias uttalande. 

Annars då? Jo, jag är ju inte direkt folkkär hos Svensk Dams läsarbas. Det går ”sådär” för mig på deras Facebook. Tror helt seriöst att jag fått fler negativa läsarkommentarer under två veckor på Svensk Dam som jag fått under ett helt ÅR på Nöjesguiden! Många pratar om näthatet från unga anonyma män på Flashback, men då har ni inte mött en arg tant med läsglasögon, iPad och internetuppkoppling!!! 

Här uppdagades det att jag har en blogg trots att jag INTE har någon journalistexamen…. Hör och häpna!!! 

:(((((( 

16 kommentarer | “Min andra blogg….”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hilda skriver:

    Haha! du är det bästa som hänt svensk dam!!!!!!

  2. Viola skriver:

    Hahaha det var det roligaste jag läst på länge. Vilken läsarstorm! Men jag har nästan övervägt att börja läsa en blogg på svensk damtidning när det är du somskriver den.

  3. Toledano4ever skriver:

    Hatattacken mot kända bloggaren – läsarna rasar

  4. Karolina skriver:

    Kontroversiell journalist piskar upp stämning – saknar examen!

  5. Klara skriver:

    Åh människor som blir upprörda av humor, det är en speciell sorts människor, det

  6. M skriver:

    HAHAHA, åh vad härliga de är, 50 plussarna :) :) Frans, du förgyller min dag, varje dag!

  7. Emma Elfstrand skriver:

    Haha, men alltså! Facebook är ju hatforumet nummer ett känns det som där alla ”gamlingar” kan hänga och vara bittra ;) Du är grym!

  8. Anna skriver:

    Hahahaha detta förgyllde min morgon!!! Bry dig inte om vad tanterna säger Frans, du har mer klass i ditt lillfinger än vad dom har tillsammans.

  9. hanna skriver:

    jag tycker iaf att din svensk dam- blogg är bland det roligaste som hänt på hela månaden :D har aldrig varit så intresserad av kungligheter som jag är nu!! tycker att när din månad är slut så kan du införa ett par kungliga uppdateringar i veckan här istället!!

  10. Tetra skriver:

    Älskar människor som säger/skriver ”Du får skriva om vad du vill men inte X”. Funkar även för skämt, musik, konst och film. Inget får mig att vilja göra någonting så mycket som människor som säger att man inte får göra det, särskilt när det enda som händer är att människor kanske blir lite upprörda.

  11. Anders skriver:

    Haha magiskt.

  12. Frida skriver:

    Styrkekramar Frans, Styrkekramar! Tycker du ska göra som Anna Book o bjuda hem en av dom på en drinkkväll ;)

  13. Paula skriver:

    #FRANSGATE

  14. Karin skriver:

    Älskar detta! Ber om ursäkt för detta men har till och med börjat gå direkt på kommentarerna innan jag läser blogunläggen. Mycket underhållande.

  15. Tatiana skriver:

    Den är behållningen sv tidningen !

  16. Lovisa skriver:

    Att som chefredaktör ha varit klasskamrat med Sophias pappa och därför förhindra sin bloggare att skriva negativt om Carl-Philip – det måste vara höjden av nepotism det!
    Nä, instämmer med föregående talare – jag har aldrig varit så intresserad av kungligheter som nu! Strunta i surtanterna soliga Frans :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg