Pernilla Wahlgrens ugnsformar

8:58 7 Jan 2016

Nu när det är nytt år så är det även dags för nya dukningstraditioner! Därför så blev jag väldigt glad när jag såg att en av mina favoritpersoner Pernilla Wahlgren har släppt sin alldeles egna serie med ugnsfasta formar. De känns redan nu som ett OUMBÄRLIGT måste i mitt och samtliga medelålders svenska kvinnors kök. Komplettera gärna med en kofta från Pernilla Wahlgren Collection och en ”Live laugh love”-tavla för att uppnå bästa resultat. 

Visste inte att Pernilla Wahlgren var så bra på att designa ugnsformar! Verkligen en dold talang. Å ena sidan så känns det inte speciellt svårt. Finns ju inte så många sätt man kan variera formen på. 

Viktigt att det är ”sköna färger” på ugnsformarna också. Jag har behövt slänga alltför många ugnsformar efter att det visat sig att de varit osköna. Hatar när det händer. Tur att Pernilla gjorde det vågade valet med pastellfärger. Vilken rebell hon blivit! Smart av henne också att upptäcka den helt nya marknaden kändisugnsformar. 

Produktserien kallas självklart för ”Piccadilly”. Förvånar mig inte det minsta. Piccadilly Circus är fortfarande en av de viktigaste låtarna som någonsin skrivits, och det är inte mer än rätt att föreviga den med en produktserie för ugnsformar. Väntar bara på att Anna Book ska kontra och komma med en serie vinglas som heter Samba Sambero!!! 

7 kommentarer | “Pernilla Wahlgrens ugnsformar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hej Sonja skriver:

  Anna Books samba sombrero-glas för iste från netto.

 2. Emma skriver:

  *live love laugh

 3. Carolina skriver:

  hahaha… frans<3 jag är ditt största fan!

 4. sarah skriver:

  älskar dig, du är så jävla rolig. läser dina inlägg flera gånger om och bara garvar. fortsätt tack!!

 5. Lydia skriver:

  Ett av dom starkaste inläggen hittills!!

 6. Joijuli skriver:

  Hej Frans.
  Kan inte du snälla kommentera Blondinbellas koppsjuka? Vi skulle vilja höra en experts utlåtande.

  mvh,

  stora fanz.

 7. Nati skriver:

  Snääälla uppdatera oftare, du är BÄST!
  Brukar hejda mig från att gå in och läsa några dagar för att ha fler inlägg på raken att läsa (true story)
  Mvh
  En beundrare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg