Bert Karlssons raseri mot Christer Björkman

7:50 29 Feb 2016

I helgen så var det ju Mello som vanligt. Svenska folket röstade fram låtarna som de gillade bäst, och detta fick Bert Karlsson att fullkomligt RASA!!! I en redan nu klassisk Aftonbladet-artikel så förklarar Bert sitt resonemang:

”Bert Karlsson kokar av ilska när han ringer Nöjesbladets reporter.”

Redan här så hopar sig frågetecknen. Bert väntar inte på att bli uppringd av Nöjesbladet. Bert kastar sig på luren och ringer Nöjesbladet SJÄLV för att attackera Christer Björkman!!!

”-Han har tagit in skitdåliga låtar som kanske har tempo men inget annat och kallar det för schlager. Men det är inte schlager. Man kan producera det på olika sätt men en riktig låt måste hålla en melodislinga. Du kan gå på alla listor i världen och se att det är melodislingor som dominerar.”

Här förstår jag inte riktigt vad Bert menar. Han försöker dra slutsatsen att INGEN av de låtar som tävlar i Mello (förutom hans egna såklart) har en….melodi?

”Adele är bästa exemplet. Eller varför inte Avicii. Han har förstått att man behöver en stark melodi i grunden.”

Bert har dessutom sett en slående likhet mellan Linda Bengtzing och Adele. Båda två har ”en stark melodi i grunden”. Vad är det svenska folket inte förstår?

”– Annars handlar ju allt bara om produktion. Fantastiska produktioner, det säger jag ingenting om, men det är helt anpassat för show och dans och så döljer man det i pyroteknik att man inte har någon melodi i grunden. Inte konstigt att låtarna inte blir hits sen. Jag trodde att de hade lärt sig efter Hasse Anderssons succé förra året, men tydligen inte, säger han.”

Här börjar konspirationsteorierna att dugga tätt. Bert hävdar att man dolt faktumet att ingen av låtarna i Melodifestivalen har någon riktig melodi med PYROTEKNIK!!! Vakna Sverige!!! Ingen av låtarna ni röstat fram har någon melodi på riktigt! Ni är bara förblindade av pyroteknik!

Inte konstigt att låtarna inte blir hits sen” konstaterar Bert Karlsson. Alltså, det är ju inte något nytt att Bert Karlsson har en förlegad bild av Sveriges musikbransch och fortfarande lever kvar i 90-talet, men jag förstår verkligen inte hur han får ihop att ingen av låtarna från Melodifestivalen blir några ”hits”. Mellolåtar är ju det enda som spelas på radio under resten av året? Om det är NÅGON i Sverige som borde ha koll på vad som spelas på radio så är det väl Bert Karlsson.

Det är inte heller förvånande att Bert tycker den största lärdomen från förra året var ”Hasse Anderssons succé”. Glöm att Måns vann Eurovision Song Contest med en modern poplåt, varför är det inga artister som har inspirerats av Hasse Kvinnaböske Anderssons fjärdeplats i Melodifestivalen? Det verkar ju vara den mest rimliga slutsatsen att dra från förra årets resultat. Sverige, det är dags att vakna nu.

2 kommentarer | “Bert Karlssons raseri mot Christer Björkman”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Hahahaha!

  2. Frida skriver:

    Så många ja på så liten yta. Du är min nya husgud Frans. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg