Melodifestivalen 2015 – deltävling 2!

11:37 14 Feb 2016

HALLÅ! Det var ju Mello igår igen, och jag har självklart rapporterat om allt ni behöver veta. En skillnad från tidigare år är att jag gör det i artikelform istället för här direkt på bloggen, och HÄR kan man läsa mina reflektioner från igår.

Det var såklart Charlotte som var kvällens höjdpunkt. Hon gjorde även anspråk på titeln ”en nordisk Kim Kardashian”. Det var rätt stelt om ni frågar mig. Tycker dock att hennes 100.000-kronorsklänning från Balmain var skitsnygg! Har aldrig varit en mer stolt tevelicensbetalare än vad jag är just nu. Det var väl visserligen hennes skivbolag som betalade den, men ändå!

Jag tänkte även börja med en ny tradition här på bloggen, och det är schlagernostalgisöndag!!! Därför bjuder jag nu på ett klipp med en av mina absoluta favoritartister, dvs Anne-Lie Rydé! Sveriges Meryl Streep! Både en fantastisk skådespelare (känd från bland annat C/o Segemyhr) och en av landets bästa röster. Njut!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer