BARCELONA!

5:39 13 Mar 2016

Skärmavbild 2016-03-13 kl. 17.24.48

Tja. Jag har bokat en resa till Barcelona nu. Min och Måns Zelmerlöws ABSOLUTA favoritstad!!! Staden dit han åkte för att komma över Marie Serneholt! Historisk mark! Själv så har jag åkt dit en gång om året mer eller mindre ända sedan gymnasiet.

Bokade resan till första helgen i maj för att vi ”vill vara solbrända till Eurovision”. Landar i Stockholm fyra timmar innan första semifinalen. Lifestyle!

Blir nästan lite nervös den här gången pga har bokat rum på ett…gayhotell? Alltså jag vet inte vad det är som gör det *gay*, men det är nakna män på alla bilder och städerskorna fyller tydligen på med kondomer varje gång de kommer och städar. Praktiskt!

Skärmavbild 2016-03-13 kl. 17.27.21

Alla bilder på hemsidan ser typ ut såhär! Massa nakna män som lite casual tar en dusch och kollar in i kameran och bah ”tjenare”. Längtar!

3 kommentarer | “BARCELONA!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. B skriver:

    Är det Axel hotel du ska bo på? Jag bodde där för ett par veckor sen. Det fanns verkligen bilder på nakna dudes överallt och på room service menyn fanns en bild på en kille som åt crossiant på ett väldigt sensuellt vis. Ganska underhållande.

    Om det nu är där du ska bo så är takterassen mys oh frukosten helt okej. Framför allt är det ju bra läge och ja det finns kondomer på rummet!

    1. Frans skriver:

      Hahaha jaaa Axel men det är det nya Axel Two!!! Ligger i samma område som det gamla men var lite billigare så vi tog det.

  2. lisa skriver:

    omg jag bokade precis resa till barca också!!!!!!!!! kan inte du tipsa om var man ska hänga var man ska käka vad som e top notch osv älskade Frans?? en SOLIG guide vore DRÖMMEN men det får man väl inte säga i det här jävla landet………………….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG