Beatrice Ask i Hela kändis-Sverige bakar!!!

7:56 8 Maj 2016


Foto: TV4

Eftersom jag är i Barcelona just nu så tar jag bara del av de ABSOLUT VIKTIGASTE nyheterna från Sverige! En extremt viktig nyhet som jag har tagit del av handlar om att Beatrice Ask ska vara med i Hela kändis-Sverige bakar!!!!

Alltså, jag unnar verkligen Beatrice Ask att få baka hallongrottor med Gladys del Pilar. Det gör jag verkligen, och hon kanske är jätteduktig på att baka!

Jag undrar bara var det gick fel någonstans när man gick från att vara justitieminister till att plötsligt slåss med Daniel Paris för att hänga kvar tills nästa veckas tårtutmaning. Det är ändå en rätt konstig karriärstege.

Förstår inte vad det är med Sveriges justitieministrar och faktumet att de alltid ska spåra ur efter avslöjad mandatperiod. Thomas Bodström skriver dåliga deckare och åker på När och Fjärran-semester med Hasse Aro, och nu ska Beatrice Ask stå och baka småkakor tillsammans med Dominika Peczynski på Sjuan. Vad är det egentligen som händer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg