Samir Badran och Pokémon Go

12:43 31 Jul 2016

?

A photo posted by Samir Badran (@samirbadrans) on

Nu har jag läst Samir Badrans blogg igen.

Känner mig alltid så smart efter att jag gjort det! Kan verkligen rekommendera det till alla er som är läskunniga. Här är det bästa jag hittade:

”Det nya pokemonspelet har ni kanske inte missat, jag började spela det igår och blev direkt en riktig jävla nörd, vet inte om det är så bra att skriva och om jag kommer bli gripen om jag skriver detta men jag spelade det när jag körde bil och höll på att köra av vägen. Det går lixom ut på att fånga pokemons och dom är utspridda på olika ställen och tydligen fanns det runt omkring E4 (en bilväg som går genom sverige) och när dom väl kommer så gäller det att fånga dom innan dom försvinner!”

ASSÅ SAMIR! Nu räcker det. Uppskattar dock att du gjorde ett förtydligande kring vad ”E4” är för något! Det är nämligen en bilväg som går genom Sverige, för er som inte visste det. Man lär sig något nytt varje dag!

Starkt av Samir att erkänna att han kör bil samtidigt som han jagar Pokémons. Gillar även att hans största farhåga är att han i efterhand ska bli ”gripen” för det.

”Jag kommer inte göra om det så folk behöver inte vara oroliga, jag bestämde mig nämligen för att lugna mig med att spela pokemonspelet efter att jag märkte att jag blev sån jävla nörd så snabbt =)”

Ja, ni behöver inte vara oroade. Samir ska sluta köra bil och spela Pokémon samtidigt. Inte för att det är extremt farligt och en allvarlig säkerhetsrisk, utan eftersom han märkte han blev ”en jävla nörd” av det. Puh!

Det här är faktiskt värre än när Anna Book körde bil och periscopade samtidigt. Svenska kändisar måste verkligen bli försiktigare i trafiken. Det behövs riktade insatser och utbildningssatsningar på platser där kändisar ofta befinner sig. Typ att man inte får en goodiebag på event om man inte svarar på ett kort trafiksäkerhetsquiz först.

5 kommentarer | “Samir Badran och Pokémon Go”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Grit skriver:

    Med tanke på åldern på Samirs fans så kanske det är befogat att förklara vad E4an är för något.

  2. Betty skriver:

    Anna fortsätter filma medan hon kör och lyssnar på bilradion. Titta på hennes insta från de senaste dagarna. Ingen vågar längre ifrågasätta då man snabbt blir attackerad! ?

  3. Sandra skriver:

    Gud förbjude att man skulle vara lite nördig. Hemskt!

  4. Andrea skriver:

    Kan vi ägna lite uppmärksamhet även åt det faktum att Samir tycks ha fått för sig att det där är hans snyggaste vinkel? Det har dykt upp FÖR många bilder av honom där han lutar huvudet bakåt sådär. Hiskeligt obehagligt ju!

    Såg dig på tunnelbanan häromdagen för övrigt, Frans. Blev starstruck. Så du vet. Ha det! <3

  5. Caesar skriver:

    Lowl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG