Britt Ekland förgiftad av roomservice

10:25 3 Aug 2016

Stoppa pressarna, Britt Ekland svävar mellan liv och död! Eller ja, hon är iallafall lite magsjuk.

 

Britt har alltså blivit FÖRGIFTAD AV ROOMSERVICE! På Mondrian Hotel i England! Det här hade aldrig hänt i Los Angeles. Skulle gärna vilja höra ett uttalande från Mondrian om varför de försökt MÖRDA Britt Ekland precis innan hennes semester?

Inte nog med att hon nästan dog, vad som nästan är värre är att hon nu missar sin semester i södra Frankrike. Magsjukdomar brukar ju annars komma väldigt lägligt.

Själv har jag alltid varit för snål för roomservice och det här bekräftar ju bara mina misstankar att det inte är en bra idé att utnyttja den servicen. Man blir bara förgiftad till döds ändå.

Mitt personliga resetips är att ta en bild på minibaren på hotellrummet så att man kommer ihåg hur sakerna ska stå, och därefter ställa ut alla varor och fylla på med sina egna cavaflaskor och chips som man har köpt på Carrefour för 2 euro istället för 20. Det är ju ett övergrepp mot cavan om den ska behöva förvaras i rumstemperatur när det finns en kall minibar?

När det är dags att åka hem ställer jag tillbaka de dyra minibarflaskorna i kylen precis som de stod på bilden och låtsas som att inget har hänt. Varsågod, ett livsnjutartips till nästa weekend!

6 kommentarer | “Britt Ekland förgiftad av roomservice”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lena skriver:

    Ha ha, du är för rolig !
    Älskar bara din blogg :)

  2. Linn skriver:

    Du är ett geni.

  3. Helena skriver:

    Ärligt nu Frans, jag lever för dina blogginlägg

  4. Andrea skriver:

    Hahahaha jag dööör. En campylobacterinfektion ska dessutom inte ens behandlas med antibiotika…

  5. Johanna skriver:

    Snålaste hotellen är ju ändå dom som har minibar, men också sensorer i baren så tar du ut tex en flaska i trettio sekunder så kostar den! Inte ens lite kyla kan dom bjuda på. Tror iofs jag bara stött på fenomenet i Amerikatt.

  6. Stephanie skriver:

    Åh vad skönt att höra om fler som tömmer det befintliga innehållet i minibaren och sen fyller på med eget. Sist vi reste ville vi fira lite spontant och öppnade en flaska mini-cava som hotellet tog €27 för. Dagen efter kilade jag till närbutiken och köpte en ny för €2. Kan spendera €25 på nåt annat vettigt, mer bubbel förslagsvis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer