Carolas 50-årsfirande

10:44 20 Sep 2016

För en tid sedan så fyllde Carola 50. Helt sjukt! Snart är hon lika gammal som Jesus själv. Födelsedagen firades givetvis i södra Frankrike. En klassisk svensk kändisdestination, och lite lyxigare än till exempel spanska Nerja, där Pernilla Wahlgrens mamma Christina Schollin tvingas bo i ett dragigt stenhus fullt med porslinsänglar som hon köpt på loppis.

Carolas födelsedag avlöpte självklart inte utan drama. Hon höll till och med på att drunkna eftersom båten blev en DÖDSFÄLLA. Expressen rapporterar:

”Men den lyxiga vistelsen fortlöpte trots allt inte utan drama och nu berättar Carola att hon var med om en olycka när hon och familjen åkte båt mellan Cannes och Saint-Tropez.

‘Jag råkade halka på båtens gummikant och föll överbord med mockakjol och allt för mina fötter hade blivit blöta. Mobilen hade jag som tur var lagt ifrån mig vid kaptensplats. Puh! Det var mina solglasögon som fick se havets botten i stället”, skriver Carola.'”

ÄLSKAR att Carola hade på sig mockakjol på båtutflykt! Så praktiskt! Är förvånad över att hon inte hade klackar på sig också.

”Hon berättar också att det var hennes son Amadeus som körde båten som gick i 25-30 knop.

‘Båten var lite för liten för själva distansen och de höga vågor som gick ute på havet’.

Båten var också för liten för de tolv personer, bland dem Carolas syster Susanne Ekeberg, som befann sig i den.”

Alltså, suck. Det är ju livsfarligt! Packa ihop hela familjen inklusive Susanne Ekeberg på en båt som man vet är för liten och sedan segla de 7 milen (!) mellan Cannes och Saint Tropez. Succé! Kustbevakningen i Medelhavet har tillräckligt mycket att göra utan folkkära svenska kändisar som faller överbord från lyxyachter.

”Väl framme i Saint-Tropez gick Carolas sällskap till artistens favoritrestaurang där de stötte på Per Gessle från Gyllene Tider.

Tidigare har Carola träffat Bono från U2 på samma restaurang.

”Jag minns att han kysste min hand med orden ‘God is great!’. Stort”.

Det här måste ändå vara det slutgiltiga beviset på att kändis-Sverige är för litet. Carola ”stöter på” Per Gessle på sin favoritrestaurang i Saint-Tropez när hon ska fira sin 50-årsdag. Nu räcker det! Carola måste ha blivit besviken över att inte vara den mest kända svenska personen i lokalen. Tänk er själva, man fyller 50 och vill stå i centrum, och så kommer man in på en restaurang där Per Gessle från Roxette sitter och hånler. Tråkigt avslut på 50-årsfirandet. Bono hade ju varit en sak, men Per Gessle?

7 kommentarer | “Carolas 50-årsfirande”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mija skriver:

  Ta mig tusan det roligaste jag läst på länge! ??

 2. Sandra skriver:

  HUR är det där ett artwork? Ser ut som en elev första året på medieprogrammet som precis ska lära sig photoshop har gjort. Plus bilden med ”happy birthday” är hämtad från nätet som en gratisbild för photoshop. Men men, tanken som räknas :)

  Mvh,
  grafisk formgivare som stör sig på sånt som andra inte stör sig på.

  1. M skriver:

   Jo, jag stör mig också!
   Är inte grafisk formgivare, men när man kan räkna till sju, åtta, nio (?) fonter vet man att det spårat ur. Dock kan det ju stämma att det ur Carolas synvinkel är ‘Just my style!’.. Själv håller jag mer med om statement 1: ‘Finner knappt ord!’

 3. Anna skriver:

  Sett Anna Books senaste instafilm när hon gastar om hur äckligt ”Ett jobb för Berg” med Victoria Silvstedt är? ”Joho, jag tänker absolut lägga ut det här” hör man att hon säger till Roberto också.

 4. J skriver:

  Frans…var har du varit i hela mitt liv??!! Detta var klart den roligaste och bästa blogg jag läst EVER!!! Du äger :-)

 5. Ellinor skriver:

  Älskar att de känner att de måste förtydliga vilken Per Gessle och vilken Bono de menar. ”Ja, alltså han från Gyllene Tider, ingen annan Per Gessle”

 6. anna skriver:

  Roligaste nånsin☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp