Laila Bagge Bagge

9:09 1 Sep 2016

Det är verkligen inte lätt att vara kändis nu för tiden. Speciellt eftersom samtliga myndigheter verkar HATA en och gör allt för att göra vardagen svårare. Man får knappt jobba svart längre, och det går inte ens att göra smygreklam med konstiga hashtags på Instagram utan att folk blir sura och tycker man är köpt.

Den senaste personen att råka ut för svensk hatbyråkrati är Laila Bagge. NAMNKAOSET fortsätter efter skilsmässan med Niclas för ett par år sedan, då hon inte längre ville heta Wahlgren och därför ville ta tillbaka sitt gamla efternamn Bagge istället. Det gick tyvärr inte så bra, och Laila fick nöja sig med att heta Bagge i mellannamn under tiden som hon låg i fejd med Patent- och registreringsverket gällande efternamnet.

Numera heter hon dock Bagge i efternamn igen! Allt hade kunnat vara en solskenshistoria lika idyllisk som Anna Books spaniensemester i somras, men Lailas himmel fortsätter att vara tyngd med mörka moln. Hennes gamla mellannamn är nämligen fortfarande kvar, vilket innebär att hon numera heter Laila Bagge Bagge.

Det känns så typiskt. Man kämpar i en halv evighet för att få tillbaka sitt gamla efternamn, och när man äntligen lyckas så får man tillbaka det TVÅ gånger. Suck!

Personligen så tycker jag dock att det ger mer pondus att ha sitt efternamn två gånger istället för bara en? Det framhäver ju bara ens kändisskap att säga namnet två gånger, så att de personer man möter verkligen FÖRSTÅR vem man är. Jag tycker därför att fler kändisar borde följa efter Laila. T.ex. Björn Skifs Skifs och Anna Book Book. Mycket snyggare! Varför inte tre gånger när man ändå håller på? Tilde de Paula de Paula de Paula. Skitsnyggt!

6 kommentarer | “Laila Bagge Bagge”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Erika skriver:

    Hahaha du är fantastisk! Vilken begåvning du har!

  2. Sofia skriver:

    Hahaha jag dör!! ?*fniss*

  3. Mija skriver:

    Haha, Laila Dubbel-Bagge! ?

  4. Robert Pihl skriver:

    Hej LAYLA BAGGE, El DUBBEL BAGGE ???

    Du & HELA MORGON ZOO GÄNGET ÄR SÅÅ HIMLA UNDERBARA SKA NI ALLA VETA. Ni underhåller VERKLIGEN SVERIGE ?

  5. Helin skriver:

    Hahahahahahaha ????

  6. Brie skriver:

    HAHAHAHA älskar detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG