Klänningsbråket i svenska hollywoodfruar

9:25 27 Okt 2016

Sverige befinner sig alltjämt i chock efter frulunchen i Svenska Hollywoodfruar för två veckor sedan. Det skulle bli den ultimata fräscha frulunchen, men jag brukar säga att fruluncher i svenska hollywoodfruar är EXAKT som kommunism. Det är en fin tanke men det fungerar inte alls i praktiken! Tänk vad mycket mänskligt lidande som kommunism och fruluncher har orsakat tillsammans.

Dramat på frulunchen kulminerade när Åsa Vesterlund kastade ett glas vatten på Gunilla, vars spontana reaktion var att skrika att Åsa förstört en klänning för 2000 dollar. Nu har det visat sig att klänningen bara var värd 279 dollar!!! *dramatisk musik*

Klänningen kostade alltså ”bara” 278 dollar! I princip gratis om ni frågar mig. Alltså i runda slängar 2354 kronor i dagens växelkurs. Skandal! Åsa borde ha hällt ännu mer vatten på Gunilla bara för att klänningen var så billig! Det här är inte Bonde söker fru!

Min spontana gissning angående det här är att Gunilla blandade ihop svenska kronor och dollar i stundens hetta. Säg vad ni vill om Gunilla, men man får faktiskt inte glömma att hon var mitt uppe i ett pågående MORDFÖRSÖK när hon sa det där! Vem har koll på kronor och dollar då? Hon kämpade ju för sitt liv! Inga pengar i hela världen spelar väl någon roll när man riskerar att både bli döv, stum och död på en och samma gång.

Här är jag faktiskt Team Gunilla. Tycker det är lågt av Åsa att komma med petitesser i efterhand om klänningens pris när hon faktiskt höll på att MÖRDA Gunilla. Då spelar inte priset på klänningen någon roll. Riktigt lågt! Och nu menar jag alltså Åsas agerande, inte priset på klänningen!

4 kommentarer | “Klänningsbråket i svenska hollywoodfruar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lena skriver:

  Ha ha ha, du gör verkligen min dag !
  Livet blir roligare helt enkelt med din blogg :)

 2. Jossan skriver:

  Alltså, ditt inlägg om Wahlgren goes Nerja kommer bli årets höjdpunkt. Det är ett som är säkert <3

 3. Sa dra skriver:

  Är fortfarande i chock! ÄNNU mer chock efter bonde söker fru när Sigrid åt ett lamm. Det enda jag tänkte på när hon dela ut blommor å bjöd in till gården;
  Fattar ni inte gubbar att hon ser så jävla lycklig ut för hon är nyknullad!!!

 4. Ingela skriver:

  :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG