Frulunchen i svenska hollywoodfruar

11:54 15 Okt 2016

Förlåt för att jag ännu inte har rapporterat om frulunchen i Svenska Hollywoodfruar. Måltidernas måltid, om man bortser från att ingen av hollywoodfruarna faktiskt har ätit ett helt mål med mat sedan 1995. Aja, nedan kommer mina bästa ögonblick från frulunchen och det tillhörande psykbrytet från Gunilla Persson.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-10-50-06

1. Gunilla Persson har med sig en assistent till lunchen. När hon först kom dit och förklarade att hon hade med sig en assistent så trodde jag det var för att assistenten skulle provsmaka all mat och dryck innan Gunilla gjorde det. Precis som kungligheter och andra viktiga personer gjorde förr i tiden när de ville undvika att bli giftmördade! Det visade sig dock att assistenten var med för att ta hand om Gunillas katter, som också var med på lunchen.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-10-58-12

2. Redan här så är stämningen lika vass som en botox-spruta. Det är säkert Åsa. Vad kul” är möjligtvis de två mest passivt aggressiva meningarna jag någonsin har hört någon säga i hela mitt liv.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-11-02-07

3. Maria Montazami konstaterar att Åsa är fin och ungdomlig i sin klänning. Gunilla Persson säger att hon också brukar ha på sig såna ungdomliga klänningar, varpå Åsa slänger ut den giftiga kommentaren ”Det här märket gör nog inte så stora storlekar” och STORMAR ut med ett glas i handen. Goals!

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-11-09-25

4. Naturligtvis visar det sig att Åsa är allergisk mot katter varpå Gunilla demonstrativt tar fram soliga ”Tusse” i knät. Åsa är dock ännu mer allergisk mot Gunilla Persson, vilket gör att kattallergin snabbt framstår som hennes absolut MINSTA problem.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-11-13-09

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-11-13-28

5. Åh vad FRÄSCHT med en riktig TJEJLUNCH!!! Superfräscht! Tjejer älskar fräscha grönsaker och fräsch lax och fräscht glas rosé till! Bara allmänt fräscht!

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-11-18-22

6. Med den fräscha tjejlaxen i munnen drar Gunilla fram en Aftonbladet-artikel som hon har SKRIVIT UT PÅ PAPPER!!! Alltså, jag visste inte ens att det gick att göra så! Älskar att Gunilla gjort det och knölat ner den i Chanel-väskan för att kunna dra upp den så fort hon får chansen. Jag ska börja göra samma sak själv.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-11-23-23

7. Förlåt men jag måste bara kommentera en sak. Ser att bubbelflaskan som Sofie bjuder på är en MIONETTO! 79 kronor på Systembolaget?!?!? Billigaste proseccon av alla? Det är ingen KLASS på denna Sofie Prydz!!! Å ena sidan är det ju onödigt att köpa champagne till frulunchen eftersom man vet att någon ändå bara kommer kasta ut innehållet ur glaset på någon annan av fruarna.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-11-36-55

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-11-38-07

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-11-42-02

8. Därefter så eskalerar händelseförloppet snabbare än vad Maria Montazami hinner säga ostbågar. Åsa ställer sig upp (?) i soffan för att säkerställa att Gunilla verkligen hör vad hon säger, varpå Gunilla kontrar med att Åsa skilde sig med sin man för att han tyckte hon var en bitch.

Grand finale blir att Gunilla säger att hon verkligen hoppas Åsa får ett barn eftersom hon då skulle bli ”mindre labil”. Eftersom Åsa kämpat länge med att få barn så utlöser den repliken en KÄNSLOSTORM, och Åsa kastar ett glas vatten på Gunilla!

ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-11-48-43ska%cc%88rmavbild-2016-10-15-kl-11-49-01

9. Utan titel 2016. Blind, döv, stum, mordförsök!!! Gunilla missade dock det viktigaste, hon hade dessutom kunnat DRUNKNA av allt vatten hon fick på sig!

Vet inte vart svenska hollywoodfruar ska ta vägen nu. Jag känner mig lite som jag gjorde efter att Eurovision hade varit i Stockholm. Totalt dränerad på känslor och med en övertygelse om att inget någonsin kommer vara bättre. Exakt så!

7 kommentarer | “Frulunchen i svenska hollywoodfruar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emma skriver:

  Haha, håller med helt och hållet!

 2. Lotta skriver:

  Äntligen!! Väntat på din recension sen tisdags 21.00!

 3. Anna skriver:

  Åh Frans! Du förgyller mitt liv! Du är BÄST!

 4. Emma skriver:

  Åh gu skrattade så jag grät! De andra här hemma undrade vad som var så kul men jag fick inte ens luft att säga något. Antar att det är rejält scriptat, såhär kan väl ingen människa vara?

 5. Gerhard-motorsåg skriver:

  Du menar innan Maria hann säga ostKROKAR ;)

 6. Martina skriver:

  Frans! Jag har tänkt på en sak. Åldras du inte? Det känns som att du har varit 21 i minst två år nu. Rätta mig om jag har fel, det är möjligt att jag inte har någon tidsuppfattning när det kommer till hur ofta jag läser din bloggpresentation.

  Oavsett, tack för världens bästa nyhetsportal. Tillsammans med baksidan på Arlas mjölkpaket utgör du all viktig vetskap i världen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg