Flyttar snart!

9:10 12 Feb 2015

Ni vet när man inte kan bestämma sig för vilken tapet man ska ha och därför mejlar en inredningsarkitekt som ger inspirationsbilder till hur man matchar möblerna till de olika tapeterna för att sedan bestämma sig utifrån det? Nä jag bara skojar, jag är inte Blondinbella som försöker inreda Gillis rum. Allvarligt talat så förstår jag inte varför man bryr sig hur barnens rum ser ut. De kommer ju ändå bara ligga där och dregla på tapeterna och få kolikutbrott. De kommer inte bry sig om spjälsängen har en lite mörkare ekfärg än byrån. Men men! 

Var iallafall på IKEA idag och valde ut tusen möbler till min nya lägenhet! Jag åkte dit själv eftersom jag visste att ett eventuellt sällskap inte skulle kunna stå ut med mig. Var dock väldigt effektiv och power-provade ALLA soffor och hade MYCKET obekväma diskussioner med personalen på sängavdelningen. Funderade på om jag skulle välja en 120-säng eller 140-säng och killen på sängavdelningen ba ”ja asså 120 är ju lite trångt om man är två” och jag ba ”amen det är väl mysigt!” och han ba ”eh….”.Kan aldrig gå dit igen nu! 

Det här är ju tack och lov inte en inredningsblogg, men det ska faktiskt bli kul att få flytta till min första lägenhet som bara är MIN och kunna köpa möbler utan att behöva oroa sig för att flytta två månader senare. Det enda jag äger hittills är ca två stycken pallar, så jag måste köpa ALLT nytt och det är skitjobbigt eftersom man vill det ska bli bra. I alla lägenheter jag bott i hittills i Stockholm så har jag alltid kunnat skylla ifrån mig på inredningen och ba ”aa det ser ut som skit här men jag äger inga av möblerna iallafall”, men nu måste jag SJÄLV välja hur jag vill ha det? Det känns jättekonstigt! 

Tänker iaf beställa montering av ALLT pga vägrar lyfta ett enda finger själv. Jag orkar inte! Vill bara att det ska komma hem tre killar till mig och montera ihop min soffa medan jag själv dricker ett glas vin och kollar på. Drömmen! 

Flyttar tredje mars. Har typ tusen saker att fixa tills dess och kommer typ att dö, men men. Slipper ju iallafall välja tapet som Blondinbella.

Jag hade tänkt mig en shabby chic-stil till hela min lägenhet.Typ som på bilden! Skoja! 

6 kommentarer | “Flyttar snart!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Dalkullan skriver:

    Åh kul, vart ska du flytta!?

  2. Frans skriver:

    Hässelby! Tänkte nyss skriva ”woop woop” men kändes för pinsamt. 

  3. Isium skriver:

    Fast du måste visa hur det blir sen pga har också köpt första lille läggan! Flyttar första april och behöver *INSPO*

  4. Amelie skriver:

    Jag beställde montering av möbler, det kom två tjocka 60+ farbröder som luktade svett…

  5. Veronica H skriver:

    Men då passar det ju perfekt med någon liten härlig detalj från Christina Schollins webshop som du gillar (eller hur var det nu)? En bonad eller en skänk eller liknande för en sisådär 15 papp? Om du nu vill gå all in med det shabby chickiga alltså. Bara ett tips!
    http://christinaschollin.com/wp-content/uploads/2013/06/2011-08-10-Möbler-2.jpg

  6. Chong Winfield skriver:

    Bookmarked, so I can continuously check on new posts! If you need some details about SEO, you might want to take a look at Article Home Keep on posting!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg